Εντυπωσιακή τιμή για ένα “ελληνικό” Skoda Favorit… με τις ζελατίνες

Κατασκευάστηκε στην Τσεχοσλοβακία, ήρθε Ελλάδα και έμεινε ακίνητο για χρόνια. Τώρα, αυτό το Skoda Favorit δημοπρατήθηκε και η τιμή του σκαρφάλωσε για τα καλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Favorit

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα παλιό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής να έχει παραμείνει σε κατάσταση καινούριου και να δημοπρατείται. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα Skoda Favorit που “γράφει” μόλις 34 χλμ. στο οδόμετρο και βρίσκεται στη χώρα μας.

Παράχθηκε στην τότε κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία και βγήκε από το εργοστάσιο το 1993. Έκτοτε, αγοράστηκε από Έλληνα, ο οποίο το αποθήκευσε στο γκαράζ του χωρίς καν να βγάλει τις εργοστασιακές ζελατίνες. Όπως αναφέρεται στην επίσημη αγγελία του οίκου “Collecting Cars”, το αυτοκίνητο άλλαξε χέρια πρόσφατα, εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οι εικόνες αποδεικνύουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με το λευκό χρώμα να διατηρείται σαν καινούριο. Το ίδιο ισχύει και για το σαλόνι στο εσωτερικό, ενώ στην αγγελία αναφέρεται ότι πρόσφατα έγινε τεχνικός έλεγχος με αλλαγές σε αναλώσιμα υγρά, αντλία νερού, τακάκια και άλλα.

Κάτω από το καπό του Skoda Favorit βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας, χωρητικότητας 1,3 λτ. Είναι τετρακύλινδρος και αποδίδει οριακά πάνω από 60 ίππους, ενώ η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων. Όσο για την τιμή του, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι έπειτα από 64 προσφορές εκτοξεύθηκε στα 24.000 ευρώ. Δείτε εδώ την αναλυτική αγγελία, αλλά και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.