Επετειακές Mercedes-AMG A45 και η CLA 45 για τα 55 χρόνια AMG

Το τμήμα AMG της Mercedes γιορτάζει 55 χρόνια ιστορίας και τιμά αυτή την επέτειο με μία ειδική έκδοση για τις Mercedes-AMG A45 και CLA A45...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-AMG CLA45

Ξεχωριστή είναι η φετινή χρονιά για το τμήμα Mercedes-AMG της γερμανικής εταιρείας, μιας και συμπληρώνονται 55 χρόνια από την δημιουργία του. Τιμώντας αυτή την επέτειο, η εταιρεία με έδρα την Στουτγάρδη προχωρά στην αποκάλυψη δύο νέων ειδικών εκδόσεων για τις Mercedes-AMG A45 και η CLA 45. Το όνομά τους; “55 Edition” βέβαια!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Τα δύο μοντέλα φέρουν μία σειρά από λεπτομέρειες ώστε να διαφοροποιούνται από τις πιο “απλές” εκδόσεις, όπως για παράδειγμα το πακέτο “AMG Aerodynamic”, το οποίο αποτελείται από νέο εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και διαφοροποιημένο διαχύτη στο πίσω μέρος. Ταυτόχρονα, σε αυτές τις εκδόσεις υπάρχει και το “Night Package”, το οποίο φέρει σκουρόχρωμες λεπτομέρειες σε αρκετά σημεία, όπως οι “πλέξεις” της μάσκας και οι απολήξεις της εξάτμισης.

Οι εν λόγω εκδόσεις προσφέρονται στα εξωτερικά χρώματα “Digital White Metallic” και “Black Metallic”, ενώ οι ζάντες είναι μεγέθους 19 ιντσών με φινίρισμα “Titanium Grey” και το σχετικό σήμα. Αξιοσημείωτες είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, το οποίο στολίζεται με τα σχετικά λογότυπα “55 Edition”. Τέτοια συναντάμε στο κάτω μέρος του τιμονιού, αλλά και στα πατάκια.

Οι Mercedes-AMG A45 55 Edition και CLA45 55 Edition είναι διαθέσιμες μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Ενδεικτικά, στην γερμανική αγορά οι ειδικές εκδόσεις κοστίζουν 12.614 ευρώ για τα S μοντέλα και 14.280 ευρώ για τα πιο απλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.