Επετειακό Lada Niva σε μόλις 50 αντίτυπα!

Με μοτέρ "Made in China" και σε περιορισμένη παραγωγή! Αυτό είναι το γερμανικό Lada Niva, δείτε πόσο κοστίζει στην εγχώρια αγορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada Niva επετειακό

Μπορεί η διάθεση του ρωσικού Lada Niva να έχει σταματήσει στην ευρωπαϊκή αγορά λόγω ρύπων, ωστόσο μία γερμανική εταιρεία αποφάσισε να “ακούσει” τις επιθυμίες του κοινού και να δημιουργήσει μόλις 50 αντίτυπα του σκληροτράχηλου μοντέλου.

Lada: Τι απέγινε η συμπαθής μάρκα στην Ελλάδα;

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο ονομάζεται Lada 50th Anniversary Limited Edition και κατασκευάστηκε από την εταιρεία Partisan Motors, η οποία εδρεύει στην πόλη Μαγδεμβούργο της Γερμανίας. Ως βάση χρησιμοποιήθηκαν καινούρια αυτοκίνητα της ρωσικής εταιρείας, ενώ έγιναν αλλαγές στον αισθητικό τομέα και τα μηχανικά μέρη.

Αρχικά, η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε και τοποθετήθηκαν νέες ζάντες αλουμινίου, ενώ ακριβώς από πάνω τους ενσωματώνονται νέες πλαστικές προστατευτικές καμάρες. Επιπλέον, υπάρχουν ράγες οροφής, σκαλοπάτια στο πλαϊνό τμήμα, ενώ στις φωτογραφίες είναι εμφανής και ο αναπνευστήρας (snorkel) για ξέγνοιαστα περάσματα από νερά. Στο εσωτερικό, εκεί που κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια αναβάθμιση.

Ασφαλώς, η πιο σημαντική αλλαγή έχει γίνει κάτω από το καπό! Εκεί, απουσιάζει ο γνωστός κινητήρας της ρωσικής εταιρείας. Την θέση του έχει πάρει ένα επίσης ατμοσφαιρικό μοτέρ χωρητικότητας 1,7 λτ., το οποίο αποδίδει 83 ίππους. Η εταιρεία Partisan Motors δεν δίνει πολλές τεχνικές πληροφορίες για τον κινητήρα, αναφέρει όμως ότι έχει κινεζική καταγωγή και εξακολουθεί να συνεργάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Τα 50 συνολικά Lada 50th Anniversary Limited Edition που θα κατασκευαστούν με αφορμή τα ισάριθμα χρόνια ιστορίας της AVTOVAZ, θα προσφερθούν αποκλειστικά στην αγορά της Γερμανίας, έναντι του ποσού των 19.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.