Επέτειος για τα πιστοποιημένα εργονομικά καθίσματα της Opel

Φέτος η Opel κλείνει 20 χρόνια από τότε που τα εργονομικά της καθίσματα ξεκίνησαν να φέρουν την πιστοποίηση του ανεξάρτητου γερμανικού συνδέσμου Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel καθίσματα AGR επέτειος 2023

Η Opel δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εξέλιξή των καθισμάτων της, θέλοντας να διασφαλίσει ότι παρέχουν βέλτιστη άνεση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης, σε κάθε συνθήκη κίνησης και ακόμη περισσότερο στην πολύωρη παραμονή στην καμπίνα, όπως για παράδειγμα σε ένα ταξίδι.

Γι’ αυτό και από το 2003 η γερμανική εταιρεία σχεδιάζει τα καθίσματά της έτσι ώστε να λαμβάνουν πιστοποίηση του Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) έπειτα και από την σχετική αξιολόγηση -ο οργανισμός παρέχει σχετικές πιστοποιήσεις για πολλά διαφορετικά προϊόντα που σχεδιάζονται με στόχο τη μείωση των πόνων της πλάτης.

Διαβάστε επίσης – Ταξινομήσεις στην Ελλάδα: Η εταιρεία που κατάφερε να ξεπεράσει την Toyota

Ο AGR είναι ο ανεξάρτητος γερμανικός οργανισμός που προωθεί την έρευνα και τη γνώση σχετικά με την πρόληψη του πόνου στην πλάτη, ο οποίος αποτελεί δυστυχώς μέρος της καθημερινότητας ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο και φυσικά και των οδηγών αυτοκινήτου.

 

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Opel Grandland 1.5 Diesel 130 PS

Το 2003 το Opel Signum ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που προσέφερε εργονομικά καθίσματα AGR στη μεσαία κατηγορία. Οι οδηγοί που κάλυπταν μεγάλες αποστάσεις, αλλά και οι εταιρικοί πελάτες, ήταν ιδιαίτερα ευγνώμονες: χάρη στις πολυάριθμες λειτουργίες ρύθμισης, τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR ρυθμίζονταν με τον βέλτιστο τρόπο για τον οδηγό, έτσι ώστε να φτάνει ξεκούραστος και χωρίς ταλαιπωρία στον προορισμό του, ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Μερικά χρόνια αργότερα, το 2010, το ευέλικτο πολυμορφικό Opel Meriva ήταν το πρώτο μοντέλο που έλαβε συνολικά, ως όχημα, την πιστοποίηση AGR. Η εργονομική φιλοσοφία του Meriva περιλάμβανε τα εργονομικά καθίσματα, τις πόρτες FlexDoors που άνοιγαν προς αντίθετες κατευθύνσεις, το σπονδυλωτό σύστημα πίσω καθισμάτων FlexSpace και τη σχάρα ποδηλάτων FlexFix.

Η Opel προσφέρει σήμερα καθίσματα AGR στα Astra, Crossland και Grandland. Τα καθίσματα AGR διαθέτουν 10 ρυθμίσεις για το κάθισμα του οδηγού και 6 για το κάθισμα του συνοδηγού. Οι διάφορες ρυθμίσεις – πολλές από τις οποίες γίνονται ηλεκτρικά για το κάθισμα του οδηγού – περιλαμβάνουν μετακίνηση εμπρός/πίσω, ρύθμιση καθ’ ύψος, κλίση της πλάτης, στήριξη μηρών, οσφυϊκή στήριξη, ανάκλιση του μαξιλαριού βάσης, καθώς και λειτουργία θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα, τα νέα performance καθίσματα των Grandland GSe και Astra GSe ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των εργονομικών καθισμάτων. Φέρουν επένδυση από μαύρο Alcantara και διαθέτουν πλήρως ενσωματωμένα προσκέφαλα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.