Επίσημο: Αυτό είναι το νέο σήμα της Opel (+video)

'Oλα τα μοντέλα παραγωγής της Opel θα φέρουν ένα νέο σήμα από τις αρχές του 2024! Δείτε το στο νέο video της εταιρείας....

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel

Η ώρα της αλλαγής για την Opel έφτασε, με την γερμανική εταιρεία να αλλάζει το σήμα της, κρατώντας εννοείται το κύριο “συστατικό” που δεν είναι άλλο από το έμβλημα του κεραυνού (Blitz” στα Γερμανικά). Θα το δούμε στα μοντέλα της εταιρεία από τις αρχές του 2024!

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το best seller στις εταιρικές πωλήσεις το 2023

Το έμβλημα του Κεραυνού (“Blitz” στα Γερμανικά) συνδέεται στενά με τον ηλεκτρισμό, σύμφωνα με την Opel, και συμβολίζει με ιδανικό τρόπο τη στρατηγική της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση. Θα το δούμε να παραμένει στο κέντρο του Opel Vizor, που αποτελεί το νέο “πρόσωπο” της μάρκας.

Ο Γερμανός κατασκευαστής θα λανσάρει σταδιακά το νέο έμβλημα σε όλα τα μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024. Ωστόσο, ο CEO της Opel, Florian Huettl, ανακοίνωσε ότι το νέο λογότυπο θα προβληθεί ήδη από τη φετινή χρονιά.

“H IAA Mobility είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου στον κόσμο και, επομένως, η ιδανική ευκαιρία για να λανσάρουμε σε ένα μεγάλο, διεθνές κοινό το νέο μας ‘Blitz’. Επιπλέον, έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες μας στο Μόναχο”, δήλωσε. Ακολουθεί το σχετικό video από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.