Επίσημο: Αντίστροφη μέτρηση για την ηλεκτρική BMW Σειρά 5

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η BMW Σειρά 5 αποκτά αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Οι πρώτες πληροφορίες για την BMW i5 και πότε την περιμένουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Σειρά 5

Η στιγμή της έλευσης της 8ης γενιάς BMW Σειρά 5 πλησιάζει και ήδη έχει γνωστοποιηθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία της θα προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρική. Μάλιστα, έχει γίνει λόγος για ηλεκτροκίνητη sedan, touring, αλλά και σκληροπυρηνική M έκδοση. Όσο για το όνομά της, ασφαλώς θα είναι i5, ακολουθώντας την φιλοσοφία των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας.

Η είδηση επισημοποιήθηκε στο Ετήσιο Συνέδριο του BMW Group για το 2023. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, Oliver Zipse, αναφερόμενες στις λεπτομέρειες του μοντέλου, τόνισε ότι η Σειρά 5 Sedan θα διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο BMW M Performance. “Η αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 M50 ήταν το μοντέλο BMW M με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το 2022. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Performance της BMW M GmbH θα συμπεριληφθεί επίσης στη νέα γκάμα της BMW Σειράς 5 Sedan”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας ανέφερε ότι θα υπάρξει και ηλεκτρική έκδοση για την BMW Σειρά 5 με touring αμάξωμα. “Η BMW Σειρά 5 Touring είναι πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Από την άνοιξη του 2024 θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, προσφέροντάς μας ένα πραγματικά μοναδικό εμπορικό ατού στη συγκεκριμένη κατηγορία”, συμπλήρωσε.

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας BMW Σειρά 5 Sedan θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023. Τότε θα δούμε και την BMW i5 Sedan, ενώ λίγο αργότερα, μέσα στο 2024 θα ακολουθήσει και η BMW i5 Touring.

Πηγή: BMW Group

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.