Επίθεση ακτιβιστών με αλεύρι σε “έκθεμα” της BMW

Το διάσημο art car της βαυαρικής εταιρείας, μία BMW M1, "λούστηκε" με αρκετά κιλά αλεύρι από το γκρουπ των ακτιβιστών. Δείτε τον λόγο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M1

Το εν λόγω δημιούργημα φιλοτεχνήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 από τον Andy Warhol και ήταν προς έκθεση στη Fabbrica del Vapore του Μιλάνου. Εκεί οι ακτιβιστές που διαμαρτύρονται για την κλιματική αλλαγή πέταξαν αλεύρι πάνω στην BMW Μ1, όντας έτσι ένα ακόμα θύμα αυτής της νέας τάσης, των βανδαλισμών (χωρίς καταστροφές βέβαια) από ακτιβιστές ως διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή.

Οι ακτιβιστές προσέγγισαν το έκθεμα και έβγαλαν σακούλες με αλεύρι και έριξαν αρκετά κιλά πάνω στο αμάξωμα. Αμέσως ήρθαν οι φύλακες και προσπάθησαν να απομακρύνουν το γκρουπ των ακτιβιστών ώστε να μην προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές.

Για όσους δεν γνωρίζουν η BMW M1 του Andy Warhol ήταν το τέταρτο κατά σειρά art car της γερμανικής φίρμας και αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες. Και αυτό γιατί όλος ο σχεδιασμός κι η εκτέλεση έγινε από τον ίδιο τον Andy Warhol και όχι από τους βοηθούς του.

Για την ιστορία, για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα που θαυμάζουν όλοι, ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε 6 κιλά χρώματος το οποίο εφάρμοσε πάνω στην BMW M1 εντός 28 λεπτών Δείτε το video από τη δράση των βανδαλιστών!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.