Έρχονται και άλλα ονόματα από το παρελθόν της Ford

Η Ford θα επαναφέρει και άλλα γνωστά ονόματα από το παρελθόν της στα μοντέλα που πρόκειται να παρουσιάσει, έπειτα και από την επιτυχία που σημειώνει το Puma.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δοκιμή Ford Puma

H Ford είναι από τις εταιρίες που χρησιμοποιούν την πλούσια ιστορία τους για να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, κάτι που κάνει με τον δικό της τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τo Puma, το μοντέλο που γνωρίσαμε ως ένα μικρό coupe και πριν από λίγα χρόνια επέστρεψε ξανά κοντά μας ως SUV. Αυτή η τάση αναβίωσης ονομάτων, τουλάχιστον στην Ευρώπη, αναμένεται να συνεχίσει για τη Ford και στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Έκαναν το Ford GT αμιγώς ηλεκτρικό 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας επί ευρωπαϊκού εδάφους Murat Guelet, τα μοντέλα της Ford που θα δούμε στο μέλλον δεν πρόκειται να αναβιώσουν ρετρό σχεδιαστικές φόρμες, όπως για παράδειγμα έκανε η Renault με το “5”. Το πιο πιθανό είναι να δούμε ξανά στη ζωή κάποια από τα ονόματα μοντέλων της που τα γνωρίζουμε από το παρελθόν, τα οποία, όπως και στο Puma, θα μεταφερθούν σε μια νέα κατηγορία.

Στην προσπάθεια του να ξεχωρίζει από τον πολύ δυνατό όπως τον χαρακτηρίζει ανταγωνισμό, ειδικά στο κομμάτι του σχεδιασμού, ο Murat Guelet πιστεύει στη δύναμη του ονόματος: “Νομίζω ότι το να έχουμε ονόματα από το παρελθόν τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε περισσότερο συναίσθημα στο προϊόν μας και να πούμε ιστορίες που δεν μπορεί να πει καμία μάρκα είναι μοναδικό “περιουσιακό” στοιχείο”, δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Ford στο βρετανικό Autocar και πρόσθεσε: “Υπάρχει η ευκαιρία με ονόματα που μπορείς να “φρεσκάρεις” και να εφαρμόσεις με τον σωστό τρόπο για να ξεχωρίσεις από τους άλλους”.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Fiesta

Ένα από τα μοντέλα που δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν αυτή τη λογική είναι και το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα παρουσιάσει η Ford, ένα μικρότερο από την Mustang E μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του ομίλου VW, βάσει και της συνεργασίας που υπάρχει από τις δύο εταιρίες σε αυτό τον τομέα.

Ένα από τα ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν δυνατά γι’ αυτό το μοντέλο είναι σίγουρα το Sierra, το οποίο σημαίνει “οροσειρά” στα αγγλικά και δείχνει να ταιριάζει γάντι για το επόμενο ηλεκτρικό SUV της Ford, βάσει και τον λεγόμενων του Guelet.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.