Έρευνα στις Η.Π.Α: Μειωμένο IQ λόγω… βενζίνης!

Γίνεται ο μόλυβδος της βενζίνης να επηρεάσει το IQ ενός ανθρώπου; Νέα έρευνα το επιβεβαιώνει και τονίζει τις δραματικές επιπτώσεις στους πολίτες των Η.Π.Α.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
βενζίνη με μόλυβδο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε ενημερώσει ότι έφτασε η στιγμή για το οριστικό τέλος της βενζίνης με μόλυβδο. Μία έρευνα από τις Η.Π.Α. έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και σήμερα σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί βιώνουν τις άσχημες συνέπειες της εισπνοής καυσαερίων από βενζίνη με μόλυβδο στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει αν βάλουμε πετρέλαιο σε κινητήρα βενζίνης; (+video)

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ότι σε πάνω από τους μισούς Αμερικανούς έχει εντοπιστεί μείωση του δείκτη IQ (νοημοσύνης). “Υπολογίζουμε ότι πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανοί που ζουν σήμερα εκτέθηκαν σε επίπεδα υψηλού μολύβδου στην πρώιμη παιδική ηλικία. Διαπιστώνουμε ότι ο μόλυβδος είναι υπεύθυνος για την απώλεια 824.097.690 πόντων IQ”, αναφέρει χαρακτηριστικά η έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ PNAS (μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ).


Η βενζίνη με μόλυβδο είχε αρχίσει να χρησιμοποιείται εκτενώς από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, υποσχόμενη καλύτερη απόδοση στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Οι πρώτες προειδοποιήσεις σχετικά με την τοξικότητά του ήρθαν το 1924, όταν πέντε εργαζόμενοι σε διυλιστήριο έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι νοσηλεύτηκαν. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο καύσιμο συνέχισε να χρησιμοποιείται εκτενώς μέχρι τη δεκαετία του ’70.

Οι προσπάθειες για ενημέρωση των κυβερνήσεων σχετικά με την τοξικότητα του συγκεκριμένου καυσίμου έγιναν στη συνέχεια ακόμα πιο έντονες, με τα πρώτα αποτελέσματα να έρχονται κοντά στην αλλαγή της χιλιετίας. Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με μελέτη που είχε γίνει εκείνο το διάστημα από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η απαγόρευση του συγκεκριμένου καυσίμου θα απέτρεπε τον πρόωρο θάνατο για 1,2 εκατ. ανθρώπους ανά έτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.