Ερευνητές εκπαίδευσαν χρυσόψαρα… να οδηγούν (+video)

Τα "κατηγορούμε" ότι έχουν μνήμη ελάχιστων δευτερολέπτων, απέδειξαν όμως ότι μπορούν να οδηγήσουν. Δείτε τι αποκαλύπτει ένα πείραμα με χρυσόψαρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χρυσόψαρα

Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται πολύ με την οδήγηση, αμέτρητα τα παραδείγματα περιπτώσεων που εξετάστηκαν δεκάδες φορές για να περάσουν την πρακτική εξέταση οδήγησης, φαίνεται όμως πως τα χρυσόψαρα μπορούν να οδηγήσουν. Ένα πείραμα που πραγματοποίησαν Ισραηλινοί επιστήμονες το επιβεβαιώνει.

Διαβάστε επίσης: 80χρονος κάτοχος Subaru Impreza WRX “συνελήφθη” να οδηγεί με 182 χλμ./ώρα

Ασφαλώς δεν θα πρέπει να φανταστούμε όχημα με τιμόνι, συμπλέκτη και λοιπά εξαρτήματα, αλλά ένα αυτοκινούμενο ενυδρείο του οποίου η πορεία ελέγχεται από το ίδιο το χρυσόψαρο. Έπειτα από αρκετή εξάσκηση, αποδείχθηκε ότι τα χρυσόψαρα μπορούν να το κατευθύνουν στο σωστό σημείο. Πάμε να δούμε πως έγινε το πείραμα.


Οι επιστήμονες τοποθέτησαν στο αυτοσχέδιο όχημα κάμερα και αισθητήρες Lidar, οι οποίοι “μετέφραζαν” την κίνηση του ψαριού σε κίνηση του οχήματος. Στην διάρκεια της “εκπαίδευσης” διαπιστώθηκε ότι τα χρυσόψαρα μπορούν να συνδέσουν την κίνησή τους με την κίνηση του οχήματος. Όταν το όχημα έφτανε σε μία ροζ επιφάνεια το ψάρι κέρδιζε την τροφή του ως μπόνους.

Με την ολοκλήρωση των ημερών εκπαίδευσης, τα χρυσόψαρα ήταν σε θέση να οδηγήσουν το όχημα στην ροζ επιφάνεια, ακόμα και από διαφορετικά σημεία εκκίνησης. «Το πείραμα δείχνει ότι έχουν τη γνωστική ικανότητα να μαθαίνουν μια περίπλοκη εργασία σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από αυτό στο οποίο εξελίχθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Shachar Givon, ένας εκ των μελετητών που συμμετείχαν στο project. Ακολουθεί το σχετικό video από το επίσημο κανάλι του BBC News.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.