Εσείς πόσα θα δίνατε γι’ αυτή τη Ducati 996; (+video)

Προς πώληση βγήκε πριν από λίγες ημέρες μια Ducati 996S με μόλις 12.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της, η οποία πωλήθηκε σε μια ιδιαίτερα δελεαστική τιμή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ducati 996 δημοπρασία 2022

Η Ducati 996S που βλέπετε στις οθόνες σας είναι, σύμφωνα και με την αγγελία που αναρτήθηκε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα “bringatrailer.com” η υπ’ αριθμόν 116 από τις 201 που βρήκαν το δρόμο τους για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε επίσης – WeRideAsOne: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή της Ducati

Η διάδοχος της θρυλικής 916, πάνω στην οποία και βασίζεται, βγήκε πρόσφατα σε διαδικτυακή δημοπρασία στην αμερικάνικη ιστοσελίδα και τελικά βρήκε νέο ιδιοκτήτη για το ποσό των 7.930 ευρώ, ένα σχετικά χαμηλό ποσό, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για την ενδιάμεση έκδοση, η οποία από πλευράς περιφερειακών βρίσκεται μεταξύ της “βασικής” Biposto και της εξωτικής SPS, με την τελευταία να χρησιμοποιείται από την Ducati για τη σχετική ομολογκασιόν που τις επέτρεπε να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Το σχετικά χαμηλό ποσό δικαιολογείται από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη 99S, αν και περιορισμένης παραγωγής δεν είναι εντελώς “καθαρή”. Μπορεί λοιπόν στο τιμόνι της να φέρει την πλάκα που υποδεικνύει την περιορισμένη παραγωγή ωστόσο η πανέμορφη ιταλική superbike φέρει αρκετά στοιχεία από τη βασική έκδοση Biposto , με πιο χαρακτηριστικό από αυτά την ουρά με τη σέλα και τα μαρσπιέ για τον συνεπιβάτη.

Διαβάστε επίσης: Η ηλεκτρική Ducati Moto E σε δράση (+video)

Αν και μοντέλο του 1999, οι σφυρήλατοι τροχοί της Marchesini “προδίδουν” άλλο ένα σημείο που ρίχνει τη συλλεκτική της αξία καθώς αφορούν στο μοντέλο της αμέσως επόμενης χρονιάς, αν και στην πραγματικότητα βελτιώνουν τη συμπεριφορά της διάσημης Ιταλίδας χάρη στο μικρότερο βάρος τους έναντι των χυτών αλουμινένιων με τα τρία μπράτσα που έπρεπε να έχει. Επίσης το πίσω αμορτισέρ προέρχεται από την Ohlins, κάτι που ως επίσημη αλλαγή έγινε από την Ducati το 2001.

Παρά τις πολλές αλλαγές που εγείρουν υποψίες ακόμη και για ατύχημα, όπως είναι και μια μικρή ζημιά που έχει υποστεί το ρεζερβουάρ, το αριστούργημα του Massimo Tamburini βρήκε νέο ιδιοκτήτη με μεγάλο του “όπλο” τα μόλις 12.000 χιλιόμετρα που έχει στο κοντέρ του και την σχετικά καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ακούστε τον δικύλινδρο κινητήρα της να “εργάζεται” στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.