Ετοιμοπαράδοτα MINI Cooper Countryman με όφελος έως και 3.000 ευρώ

Αποκτήστε το ΜΙΝΙ Cooper Countryman με όφελος έως και €3.000 και με το ολοκληρωμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MINI Together».

Βρείτε μας στο

Η MINI Hellas επιστρέφει μετά το lockdown με ετοιμοπαράδοτα ΜΙΝΙ Cooper Countryman με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Executive, τα οποία διατίθενται με όφελος έως και 3.000 ευρώ και με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MINI Together».

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή MINI JCW Countryman 

Συγκεκριμένα, η MINI Hellas και η MINI Financial Services σχεδίασαν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά ένα καινοτόμο πρόγραμμα που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και ευελιξίας στους υποψήφιους αγοραστές.

Το «ΜΙΝΙ Together» περιλαμβάνει πολλαπλά οφέλη για την αγορά ετοιμοπαράδοτου μοντέλου ΜΙΝΙ Cooper Countryman, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή την αίσθηση «ασφάλειας» μιας και σε διάστημα τους ενός έτους, θα έχει το δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «MINI Together» περιλαμβάνει:
Χαμηλή προκαταβολή από 10%.
Δυνατότητα 12μηνης χρήσης και επιστροφής χωρίς επιβάρυνση.
Πρόγραμμα εξασφάλισης πληρωμής δόσεων.

*Το όφελος ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις έως και τις 30 Ιουνίου 2020

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr