Στα σκαριά ο διάδοχος του Lexus LFA

Μπορεί να έμεινε στην ιστορία για τον απίστευτο ήχο του κινητήρα του, αλλά όλα δείχνουν ότι ο διάδοχος του Lexus LFA... θα είναι ηλεκτρικός!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lexus LFA

Μόλις μερικές ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αφεντικό της Toyota, ο Akio Toyoda, προχώρησε στην ανακοίνωση για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας με 30 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030 και πλήρως ηλεκτρική Lexus μέχρι το 2035. Η ανακοίνωση συνοδευόταν και από μία φωτογραφία με πρωτότυπα αυτοκίνητα που αναμένουμε. Ανάμεσα τους ξεχώρισε ένα supercar της Lexus που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως ο διάδοχος του Lexus LFA.

Toyota προς προμηθευτές: “Μικρές ατέλειες, υπό προϋποθέσεις είναι αποδεκτές”

Πιο συγκεκριμένα, ο Akio Toyoda ανέφερε τα εξής: “Η Lexus θα αναπτύξει εκτός των άλλων ένα σπορ, αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία. Παράλληλα στοχεύει να προσφέρει ηλεκτρικά σε κάθε κατηγορία μέχρι το 2030 και αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μέχρι το 2035”.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το αν θα είναι πιστό αντίγραφο αυτού του πρωτοτύπου, αλλά το εικονιζόμενο αυτοκίνητο διακρίνεται για τις “απαλές” γραμμές στο εμπρός τμήμα και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Η σκουρόχρωμη οροφή, οι ζάντες και οι καθρέφτες δημιουργούν μία διχρωμία, ενώ ένα διακριτικό bodykit περιβάλλει το κάτω τμήμα του αμαξώματος.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την έλευση του νέο Lexus LFA, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως η παραγωγή του Lexus LFA που όλοι γνωρίσαμε ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012. Εξοπλιζόταν με έναν κινητήρα που είχε κωδική ονομασία «1LR-GUE» και ήταν σε θέση να στροφάρει ελεύθερα πάνω από τις 9.000 σ.α.λ. Ατμοσφαιρικός V10 με εξωτικά κράματα, 560 ίπποι και ένας ήχος που παρόμοιος δεν υπάρχει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τον έχουμε κατατάξει στους “Top 5 κινητήρες στην ιστορία της Toyota“.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.