Έτσι παίρνει μπρος ένας κινητήρας στους -58 βαθμούς Κελσίου (+video)

Εκεί που κάθε πρωί το λιπαντικό του κινητήρα δεν είναι υγρό! Δείτε την χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται για να πάρει μπρος ένας κινητήρας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κινητήρας

Μπορεί στα νοτιότερα τμήματα της Ελλάδας να απειλούμαστε ακόμα και από έναν χιονιά διάρκειας τριών ημερών, αλλά σε άλλες χώρες οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν σε ακραίες συνθήκες. Μιλώντας για ακραίες συνθήκες, αναφερόμαστε αυτή την φορά ίσως στην κατοικήσιμη περιοχή που καταγράφονται οι χαμηλότερες θερμοκρασίες. Στο video που ακολουθεί θα δούμε όλη την διαδικασία μέχρι να πάρει μπρος το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου και η ανατριχιαστική του ιστορία (+video)

Πρόκειται για την Δημοκρατία των Σαχά ή Γιακουτία, μία πόλη στην ανατολική Σιβηρία, η οποία συγκαταλέγεται στις κατοικήσιμες περιοχές με την χαμηλότερη θερμοκρασία. Αξιοσημείωτο είναι ότι εκεί η θερμοκρασία έχει φτάσει ακόμα και στους -67,8 βαθμούς Κελσίου. Τη στιγμή που γυρίστηκε το video, το θερμόμετρο έγραφε -58 βαθμούς και η διαδικασία θέρμανσης κράτησε περίπου δύο ώρες.

Αρχικά, το αυτοκίνητο “ντύθηκε” με μουσαμά και κάτω από τον κινητήρα τοποθετήθηκε κάτι σαν αερόθερμο. Πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι το λιπαντικό να αποκτήσει ξανά την υγρή του μορφή. Το σημαντικό είναι ότι ο κινητήρας ενεργοποιήθηκε αμέσως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας (δείτε στο στιγμιότυπο 1.50).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, όπως θα ακούσετε, υπάρχουν θερμαινόμενοι χώροι στάθμευσης στις περισσότερες οικίες, ενώ δεν είναι λίγοι και οι οδηγοί που επιλέγουν να αφήσουν έξω το αυτοκίνητο μόλις αρχίσει ο χειμώνας και να το ξανά χρησιμοποιήσουν μόλις φτάσει η άνοιξη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.