Έτσι θα μπορούσε να είναι το Tesla των 20.000 ευρώ!

Παρά την αδιαμφησβήτητη επιτυχία της Tesla στην παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων, δεν έχουμε δει ακόμη ένα πραγματικά προσιτό ηλεκτρικό. Θα μπορούσε να είναι έτσι;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Φτηνό ηλεκτρικό Tesla 2021

Τα μοντέλα της Tesla είναι προσιτά στο κοινό των Η.Π.Α. και σε αρκετές ακόμη αγορές στον υπόλοιπο κόσμο όπου το εισόδημα είναι υψηλό. Όμως για αρκετές αγορές εντός και εκτός Ευρώπης τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα προσφέρονται σε τιμές που είναι απλησίαστες για τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού.

Ο λόγος βρίσκεται φυσικά στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε δει ένα πραγματικά προσιτό μοντέλο από την αμερικάνικη εταιρία, ένα μοντέλο που να ανήκει από πλευράς διαστάσεων στην κατηγορία των μικρών ή στα μικρομεσαία μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model 3 με… κυψελωτή μάσκα; Η Manhart λέει ναι!

Με αφορμή αυτή την μέχρι στιγμής “παράλειψη” της Tesla η ρώσικη ιστοσελίδα kolesa.ru δημοσίευσε ψηφιακές εικόνες ενός hatchback που θα μπορούσε να φέρει το σήμα της αμερικάνικης εταιρίας.

Φτηνό Tesla

Στις ψηφιακές απεικονίσεις, η ομοιότητα του hatckback με γνωστά μοντέλα τη Tesla είναι κάτι παραπάνω από εμφανής τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του, μόνο που σε αυτές τις μικρότερες διαστάσεις, ένα hatchback μοντέλο από τους Αμερικάνους θυμίζει στο εμπρός μέρος του και το δημοφιλές… Ford Fiesta.

Διαβάστε επίσης: Lazer αντί… υαλοκαθαριστήρων “βλέπει” η Tesla

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη φήμες για τη δημιουργία ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Tesla, το οποίο και θα κατεβαίνει κατηγορία αναφορικά με τις διαστάσεις του και θα απευθύνεται τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην κινέζικη αγορά, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για τιμή περίπου στα 20.000 ευρώ. Λέτε τελικά να δούμε τους επόμενους μήνες να γίνεται πραγματικότητα το μικρό (ή μικρομεσαίο) ηλεκτρικό μοντέλο των Αμερικανών, ειδικά τώρα που οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές έχουν μπει πολύ δυνατά σε αυτό το κομμάτι της αγοράς;

Πηγή: kolesa.ru

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.