Έβαλε όπισθεν με 72 χλμ./ώρα, καταστροφικό το αποτέλεσμα (+video)

Αρχικά προσπάθησε να βάλει όπισθεν στο πισωκίνητο pick up και τα κατάφερε! Μόλις ενεργοποίησε τετρακίνηση όμως το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Όπισθεν

Είναι από τα “πειράματα” που έχουν περάσει από το μυαλό όλων μας, ποτέ όμως δεν θα τολμούσαμε να τα κάνουμε. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού “AutoVlog” δοκίμασε να βάλει όπισθεν κινούμενος με 80 χλμ./ώρα και είναι από τις περιπτώσεις που μπορούμε να πούμε ότι… “το χειρουργείο πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε”!

Διαβάστε επίσης: Βενζίνη στους μισούς κυλίνδρους, diesel στους άλλους. Θα λειτουργήσει;

Αρχικά δοκίμασε να βάλει όπισθεν στο pick up χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το σύστημα τετρακίνησης. Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο 4.15, οι τροχοί άρχισαν να περιστρέφονται αντίστροφα, με την μετάδοση να αντέχει αυτή την καταπόνηση.

Στη συνέχεια θέλησε να βάλει στο pick up μία σαφώς πιο δύσκολη δοκιμασία. Ενεργοποίησε την τετρακίνηση επιλέγοντας “αργά” και επανέλαβε το πείραμα. Στο στιγμιότυπο 7.50 θα δείτε τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα 72 χλμ./ώρα και να προσπαθεί μάταια να επιλέξει την όπισθεν. Ξαφνικά, άρχισαν να παράγονται περίεργοι ήχοι που προμηνύουν μία αρκετά ακριβή ζημιά.

Η όπισθεν δεν μπήκε ποτέ, αλλά η ζημιά που προκλήθηκε φαίνεται ακριβή, μιας και επέλεγε σχέσεις με τον επιλογέα, αλλά το κιβώτιο δεν ανταποκρινόταν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.