Ευρωπαϊκή Ένωση: Οκτώ χώρες “απέναντι” στους κανονισμούς Euro 7

Με κοινό έγγραφο δηλώνουν αντίθετες σε κάθε μέτρο που θα αυστηροποιήσει ακόμα περισσότερους τους κανονισμούς ρύπων. Δείτε ποιες είναι οι οκτώ χώρες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Euro 7

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση των αυστηρότερων κανονισμών ρύπων (Euro 7) έχει ξεκινήσει, αφού αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από το 2025. Πέρα από τις εταιρείες του χώρου, κάποιες χώρες επίσης αντιτίθενται σθεναρά, τονίζοντας ότι οι πιο αυστηροί ρύποι σε τόσο σύντομο διάστημα δεν είναι ρεαλιστικό μέτρο.

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία Toyota-Yamaha “γέννησε” αυτόν τον V8 κινητήρα υδρογόνου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, οκτώ από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. δηλώνουν ξεκάθαρα ότι θα βρεθούν απέναντι σε κάθε είδους τέτοιο μέτρο. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τις Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχική Δημοκρατία. Πιο αναλυτικά, οι συγκεκριμένες χώρες ανέφεραν ότι θα αντισταθούν στις επικείμενες αλλαγές που φέρνουν τα νέα πρότυπα Euro 7, αλλά και σε κάθε αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνονται αυτή τη στιγμή οι δοκιμές σε αυτοκίνητα και φορτηγά. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, σύμφωνα με το Reuters , αυτές οι οκτώ χώρες θα έχουν επαρκές ποσοστό ώστε να εμποδίσουν την εφαρμογή του νέου μέτρου.

Εννοείται ότι δεν έχουν προβάλλει αντίσταση μόνο χώρες, αλλά και εταιρείες. Ενδεικτικά, ο Carlos Tavares, υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου Stellantis, ξεκαθάρισε στο παρελθόν ότι Euro 7 θα έφερνε υψηλότερα κόστη ανάπτυξης για τις εταιρείες, αλλά και σημαντικά μεγαλύτερες τιμές αγοράς αυτοκινήτου για τους καταναλωτές.

Υπενθυμίζουμε ενδεικτικά ότι το πρότυπο Euro 7 περιλαμβάνει μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx) στα αυτοκίνητα κατά 35%, αλλά για πρώτη φορά επεμβαίνει και στην μείωση των ρύπων από τα φρένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.