Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Να τελειώσουν οι θερμικοί κινητήρες μέχρι το 2035

Απομένουν περίπου 14 χρόνια μέχρι οι θερμικοί κινητήρες να τελειώσουν οριστικά στην Ευρώπη σύμφωνα με το Bloomberg...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θερμικοί κινητήρες 2035

Η στιγμή της ολοκληρωτικής μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση φαίνεται ότι δεν θα αργήσει πολύ. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το “Bloomberg“, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει να σταματήσουν τελείως οι θερμικοί κινητήρες στην Ευρώπη μέχρι το 2035.

Skoda: Μέχρι το 2030 τα ηλεκτρικά θα αποτελούν το 70% της γκάμας της

Πιο συγκεκριμένα, το ρυθμιστικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπει επιπλέον μείωση των εκπομπών ρύπων σε νέα αυτοκίνητα και φορτηγά κατά 65% από το 2030 και μετά. Ακόμα πιο σημαντικό, βέβαια, είναι το γεγονός ότι το έγγραφο αναφέρει και μηδενισμό των ρύπων από το 2035. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε 14 χρόνια δεν θα πωλείται καινούριο αυτοκίνητο ή φορτηγό που θα εξοπλίζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Nissan LEAF e+ 64 kWh δοκιμή Traction

Βέβαια, τα αυστηρά πρότυπα ρύπανσης θα συνοδεύονται και από κανόνες που θα πρέπει να εφαρμοστούν από τις εθνικές κυβερνήσεις. Ένας εκ των σημαντικότερων θα είναι η ενίσχυση των υποδομών φόρτισης οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο. Για παράδειγμα, θα απαιτηθεί από τα κράτη μέλη να διασφαλίσουν ότι θα υπάρχουν σημεία φόρτισης ανά 60 χλμ. σε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, ενώ θα πρέπει να τοποθετηθούν και σημεία ανεφοδιασμού υδρογόνου με μέγιστη απόσταση τα 150 χλμ.

ADAC: Τα ηλεκτρικά που πάνε πιο μακριά με 10′ και 20′ φόρτιση και η πραγματική κατανάλωσή τους

Το πακέτο προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιαστεί στις 14 Ιουλίου και θα απεικονίζει ξεκάθαρα τον στόχο της Ε.Ε. να ηγηθεί της παγκόσμιας μάχης ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Πηγή: www.bloomberg.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.