Ferrari: Το 2022 συμπληρώνονται 75 χρόνια ζωής από την πρώτη Ferrari (+video)

Το 2022 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για την Ferrari, καθώς η ιταλική μάρκα συμπληρώνει 75 χρόνια ζωής. Ας δούμε το video που ετοίμασε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 75 Χρόνια

Ο Enzo Ferrari άνοιξε για πρώτη φορά το μικρό του εργοστάσιο στο Μαρανέλο το 1947. Στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, η μαζική αγορά αυτοκινήτων δεν ήταν και στα… καλύτερά της, αλλά πήρε την απόφαση να πάει ενάντια στο κύμα της εποχής και να ακολουθήσει το όνειρό του που δεν ήταν άλλο από το να κατασκευάζει αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Και κάπως έτσι δημιούργησε o Enzo δημιούργησε την πρώτη Ferrari, την 125 S (η οποία παράχθηκε σε μόλις δύο μονάδες) που μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω εικόνα. Ένα αυτοκίνητο που ήταν ένα μανιφέστο όχι μόνο για την τεχνολογική καινοτομία αλλά και για τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του ίδιου του Ferrari και της μάρκας και έθεσε τα θεμέλια για μια μακρά ιστορία νικών. Από τότε, μια τεράστια κοινότητα θαυμαστών, πελατών και φυσικά, εργαζομένων αναπτύχθηκε γύρω από τη μάρκα της Ferrari, με κοινό παρονομαστή το πάθος για τα δημιουργήματα της μάρκας.

1947 Ferrari 125S

Σήμερα, καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 75 χρόνια της, η Ferrari αποκαλύπτει το λογότυπο αφιερωμένο σε αυτή την επέτειο-ορόσημο σε ένα βίντεο στο οποίο οι εργαζόμενοι πρωταγωνιστούν. «Πάθος», «ομαδική εργασία», «υπερηφάνεια» και «αριστεία» είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χρησιμοποιούν ξανά και ξανά για να εκφράσουν την πολύ ιδιαίτερη σχέση τους με την εταιρεία.

Οι εργαζόμενοι ήταν επίσης καθοριστικοί στην αποκάλυψη του λογότυπου της 75ης επετείου, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο συνέδριο στο τέλους του έτους και ζωντανεύει μέσα από ένα μωσαϊκό προσώπων των εργαζομένων, ως αναγνώριση της δέσμευσης και της αποφασιστικότητας που έχουν δείξει τόσα χρόνια, ιδιότητες που σήμερα ανοίγουν το δρόμο για το μέλλον της Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, δήλωσε: «Για αυτήν την ξεχωριστή χρονιά δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο λογότυπο: ένα “γλυπτό” που αποτελείται από χιλιάδες εξαρτήματα που σφυρηλατήθηκαν εδώ στο εργοστάσιό μας και τοποθετήθηκαν ένα προς ένα από τους συναδέλφους στη Ferrari. Είναι σύμβολο του πνεύματος της Ferrari που μοιράζεται τόσο εδώ στο Μαρανέλο όσο και σε όλη την οικογένειά μας σε όλο τον κόσμο. Αντικατοπτρίζει την ουσία αυτού που είμαστε, τα τελευταία 75 χρόνια και το μέλλον μας. Είναι ένα σύμβολο μιας εταιρείας που, όπως είπε κάποτε ο Enzo Ferrari “πάνω από όλα, είναι φτιαγμένη από ανθρώπους».

Ας δούμε όμως το video που ετοίμασαν οι Ιταλοί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr