Ford: Μεταχειρισμένο με Έλεγχο και Πιστοποίηση Ποιότητας

Η Ford ανακοίνωσε την υπηρεσία "Έλεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου" για ηρεμία μυαλού και μετά την αγορά ενός μεταχειρισμένου Ford.

Βρείτε μας στο
Έλεγχο και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου Ford 2021

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου μοντέλου μπορεί να κρύβει παγίδες που πιθανόν να φέρουν σε δύσκολη θέση τον αγοραστή του ακόμη και αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, η Ford Motor Ελλάς ανακοίνωσε την υπηρεσίαΈλεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου” ούτως ώστε να μην βρεθεί κανείς προ εκπλήξεων μετά την αγορά μεταχειρισμένου Ford.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Focus Active X 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS

Συγκεκριμένα και προκειμένου να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά αν ένα μεταχειρισμένο “αξίζει τα λεφτά του”, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της ελληνικής αντιπροσωπείας βρίσκεται στο πλευρό του για να τον ενημερώσει και να τον υποστηρίξει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της νέας υπηρεσίας. Η ενημέρωση που προσφέρεται μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας “Έλεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου” αφορά στη λεπτομερή κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος που θέλετε να αγοράσετε, ώστε να μην βρεθείτε απέναντι σε προβλήματα “κατόπιν εορτής”.

Ειδικότερα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford προβαίνουν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό καθώς και τα μηχανικά μέρη.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Kuga 1.5 Ecoblue diesel 120 PS 8 AT

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και την δοκιμή του οχήματος στο δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι άνθρωποι της Ford σας ενημερώνουν για μια σειρά στοιχείων και δεδομένων που αφορούν το αυτοκίνητο, όπως:

-Η ημερομηνία κατασκευής
-Η ημερομηνία έναρξης εγγύησης
-Το ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης
-Το ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)**
-Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο**
-Η χώρα πρώτης κυκλοφορίας
-Η ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα
-Η μηχανική του κατάσταση
-Η κατάσταση του αμαξώματος

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της Ford συνεχίζονται και μετά την αγορά, μέσω του Δίκτυου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών. Μετά την αγορά του μεταχειρισμένου Ford έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται και να αποκτά μια σειρά από οφέλη και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, αλλά δυνατότητα ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές με βάση όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής.

Την ίδια στιγμή, μέσω του δικτύου της Ford, έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ που καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Επίσης, παρέχεται η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας καθώς και η δυνατότητα προμήθειας όλων των εγχειριδίων του μοντέλου Ford που έχετε επιλέξει.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr