Ford: Νέο ερευνητικό πρόγραμμα για παραγωγή ηλεκτρικών μοτέρ

Στο ερευνητικό πρόγραμμα με την ονομασία HaPiPro2 συμμετέχει η Ford ένα πρόγραμμα που θέλει την Ευρώπη πρωτοπόρα στην μαζική παραγωγή εξαρτημάτων για ηλεκτρικά

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford HaPiPro2 ερευνητικό πρόγραμμα

Το ερευνητικό πρόγραμμα HaPiPro2, στο οποίο συμμετέχει η Ford, έχει ως στόχο την ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων και νέων διαδικασιών που θα αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, τη βάση για να μπορέσουν διάφοροι Ευρωπαίοι κατασκευαστές να γίνουν πρωτοπόροι στη μαζική παραγωγή εξαρτημάτων ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ονομασία HaPiPro2 αναφέρεται στην τεχνολογία φουρκέτας περιέλιξης πηνίων εντός του ηλεκτροκινητήρα. Η τεχνολογία αυτή αποτελεί σημείο-κλειδί στις καινοτομίες εξέλιξης των εξαρτημάτων ηλεκτροκινητήρων. Στο πλαίσιο αυτό, το HaPiPro2 θα διερευνήσει την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αποδοτικής παραγωγής πολλαπλών εκδόσεων ηλεκτροκινητήρων από μία και μόνο γραμμή παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Σωτήριο για τους δικυκλιστές το νέο σύστημα της Ford (+video)


Στο ερευνητικό πρόγραμμα συμπράττουν οι Ford, Thyssenkrupp System Engineering, τα τμήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης και προϊοντικής μηχανολογίας του πανεπιστήμιου RWTH Aachen, καθώς και η Engiro, η οποία ειδικεύεται στους ηλεκτροκινητήρες.

HaPiPro2 πρόγραμμα

Εκτός από την φιλοξενία του ερευνητικού κέντρου στο εργοστάσιο και τη λειτουργία των συστημάτων, η Ford θα ηγηθεί της εξέλιξης νέων μεθόδων βασισμένων στη χρήση λέιζερ για τη σύνδεση των επαφών των χάλκινων φουρκετών, αλλά και της έρευνας ως προς τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τον έλεγχο των διαδικασιών.

Κατά τη διάρκεια του project δημόσιας χρηματοδότησης διάρκειας 36 μηνών, οι εταιρείες θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη ευέλικτων και αποδοτικών νέων μεθόδων παραγωγής που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε ευρεία κλίμακα για εξαρτήματα μελλοντικών ηλεκτροκινητήρων σε μία γραμμή παραγωγής.

Η διασφάλιση της βιωσιμότητας αποτελεί βασικό στόχο της κοινοπραξίας μέσω μιας φιλοσοφίας προσέγγισης κλειστού βρόγχου που θα εξασφαλίζει ότι η συντήρηση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση των εξαρτημάτων ενός ηλεκτροκινητήρα θα αποτελούν παράγοντες που θα λαμβάνονται υπόψη κατά την αρχική κατασκευή.

“Βασικός στόχος του HaPiPro2 είναι κάτι περισσότερο από μία αποδοτική σχεδίαση του ίδιου του ηλεκτροκινητήρα – πρόκειται για τη δυνατότητα πολλαπλής ευελιξίας στην παραγωγή του”, δήλωσε ο καθηγητής Achim Kampker, Production Engineering of E-Mobility Components (PEM), RWTH Aachen University. “Το τμήμα PEM του RWTH Aachen University θα συμβάλλει με την τεχνογνωσία του στην έρευνα σε ό,τι αφορά στη συνολική αλυσίδα παραγωγής, στην ανάλυση σχέσεων αιτίων-αποτελέσματος, αλλά και στις δοκιμές ψηφιακών μεθόδων προγραμματισμού παραγωγής.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]