Ford Pro: Στο πλευρό του επαγγελματία με νέες ψηφιακές λύσεις

Με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των επαγγελματικών στόλων και τη μείωση του κόστους στην Ευρώπη η Ford Pro λανσάρει νέες καινοτόμες ψηφιακές λύσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Pro ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις 2022

Έχοντας λανσαριστεί επίσημα για τους Ευρωπαίους πελάτες κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, η Ford Pro είναι μία νέα παγκόσμια επιχειρηματική μονάδα που είναι αφιερωμένη στην παροχή λύσεων σε εμπορικούς πελάτες όλων των μεγεθών με στόχο την επιτάχυνση της παραγωγικότητάς τους.

Διαβάστε επίσης – Ford Ranger Raptor: Νέα γενιά πιο επιβλητική από ποτέ

Οι λύσεις της Ford Pro συνδυάζουν λογισμικό, φόρτιση, σέρβις και χρηματοδότηση για επαγγελματικά οχήματα, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη λειτουργία των στόλων τους καθώς υιοθετούν συνδεμένα και εξηλεκτρισμένα οχήματα σε όλη την επιχείρησή τους.


“Εισερχόμαστε στην always-on ψηφιακή εποχή, και η διαχείριση ενός στόλου δεν ήταν ποτέ πιο περίπλοκη» δήλωσε ο Ted Cannis, CEO, Ford Pro. «Η Ford Pro διευκολύνει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με μία λύση ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης one-stop-shop από μία μάρκα που μπορούν να εμπιστευτούν.”

Η Ford Pro είναι το πρώτο στο είδος του εγχείρημα στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων, παρέχοντας πλήρως ενσωματωμένες ψηφιακές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τους στόλους τους με άνεση και αποτελεσματικότητα, είτε χρησιμοποιούν πετρελαιοκίνητα και βενζινοκίνητα οχήματα, είτε ηλεκτρικά μοντέλα – ή ακόμα και οχήματα που δεν ανήκουν στη Ford.

Ford E-Transit βραβείο Euro NCAP 2022

Το λανσάρισμα στην Ευρώπη, όπου η Ford είναι η Νο.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων επί επτά συναπτά έτη, 1 υποστηρίζει τη δέσμευση της Ford Pro στην κλιμάκωση των δυνατοτήτων ψηφιακού λογισμικού και εσόδων βασισμένων σε υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επίτευξη του στόχου για παγκόσμια έσοδα άνω των 40 δισ. ευρώ μέχρι το 2025.

Διαβάστε επίσης: Το Ford F-150 άντεξε στο άλμα… ο οδηγός όχι! (+video)

Ford Pro Vehicles
Τα συνδεδεμένα οχήματα βρίσκονται στο επίκεντρο της Ford Pro, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και το χρόνο λειτουργίας του στόλου χρησιμοποιώντας την πλήρη σουίτα των ενσωματωμένων διαθέσιμων λύσεων.

Η Ford Pro θα διευκολύνει τη μετάβαση των πελατών σε ηλεκτρικούς στόλους με μία γκάμα ικανών, αμιγώς ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς στις ικανότητες ή το κόστος ιδιοκτησίας. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου αμιγώς ηλεκτρικού E-Transit και τη λήψη 5.000 παραγγελιών πριν την έναρξη παραγωγής, η Ford ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η οικογένεια Transit θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το πολυχρηστικό Tourneo Custom το 2023, το μικρότερο, επόμενης γενιάς Transit Courier van και το πολλαπλών χρήσεωνTourneo Courier το 2024.

Τα μισά από τα επαγγελματικά οχήματα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη μετατρέπονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Αποστολή της ομάδας της Ford Pro Special Vehicles είναι να κατανοεί και να ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες μετατροπές και λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Επιπλέον, οι απαιτήσεις μετατροπών των πελατών υποστηρίζονται περαιτέρω από ένα δίκτυο 200 μετατροπέων στο πλαίσιο του προγράμματος Qualified Vehicle Modifier (QVM). Αυτοί οι συνεργάτες παρέχουν τεχνογνωσία και αποκλειστικές λύσεις σε όλο το φάσμα των μετατροπών – από μία απλή τοποθέτηση ραφιών σε ένα van μέχρι τη δημιουργία ενός εθνικού στόλου με οχήματα-ψυγεία.

Η ομάδα της Special Vehicles επεκτείνει τώρα την προσφορά της σε πελάτες και μετατροπείς μέσω μιας σειράς μοναδικών υπηρεσιών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τη λειτουργική και επιχειρηματική τους παραγωγικότητα. Αυτή περιλαμβάνει μία σειρά ψηφιακών λύσεων για την ενσωμάτωση συστημάτων τρίτων στην οθόνη αφής του οχήματος, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη και καταργώντας την ανάγκη προσθήκης έξτρα πάνελ ελέγχου στην καμπίνα, καθώς και εγκρίσεις τύπου και τεχνική υποστήριξη για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της διαδικασίας μετατροπής.

Ειδοποιήσεις και λειτουργίες μέσω της Ford Pro Software
Η Ford Pro Software παρέχει ένα συνδεδεμένο ψηφιακό οικοσύστημα που χρησιμοποιεί live δεδομένα για την ενσωμάτωση οχημάτων, τηλεματικών υπηρεσιών, υπηρεσιών φόρτισης και σέρβις σε ισχυρές και φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα. Αυτή η ενιαία προσέγγιση αυξάνει την αξία κάθε λύσης Ford Pro για τους πελάτες.

Οι στόλοι μπορούν να επωφελούνται από το ισχυρό λογισμικό Ford Pro Telematics για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των συνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων τους. Αυτό το λογισμικό μετατρέπει εργοστασιακά δεδομένα οχημάτων Ford σε χρήσιμες πληροφορίες και ειδοποιήσεις που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη διαχείριση του στόχου, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεων για την κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου και παρακολούθησης του οδηγού για συμμόρφωση με τα κριτήρια συμβατότητας και εκπαίδευσης.

Καθώς η Ford Pro Telematics είναι συμβατή με πολλαπλές μάρκες, επιτρέπει στους στόλους τη διαχείριση οχημάτων Ford ή άλλου κατασκευαστή χρησιμοποιώντας μία plug-in συσκευή συνδεδεμένη στα εκτός Ford οχήματα.

Η Ford Pro Software ενδείκνυται επίσης για εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης και μεγάλους στόλους με αποκλειστικές και υφιστάμενες λύσεις τηλεματικής. Η Ford Data Services τους παρέχει ασφαλή, εργοστασιακά δεδομένα οχημάτων Ford μέσω του Transportation Mobility Cloud ώστε να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για βέλτιστη διαχείριση.

Οι ιδιοκτήτες-χρήστες και διαχειριστές στόλων έως πέντε οχημάτων επωφελούνται από τη δωρεάν εφαρμογή smartphone FordPass Pro, που είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τις επιχειρήσεις χωρίς διαχειριστές στόλων πλήρους απασχόλησης, να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τα οχήματά τους.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη με Ford Pro Charging
Για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, η Ford Pro Charging προσφέρει ένα πλήρως ενσωματωμένο και βασισμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σύστημα φόρτισης για στόλους, το οποίο είναι σε θέση να καθορίζει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές φόρτισης και να εφαρμόζει αξιόπιστες λύσεις για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Διαβάστε περισσότερα γι’ αυτό εδώ.

Η Ford Pro Service αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας
Η διακοπή λειτουργίας ενός επαγγελματικού οχήματος αποτελεί ένα βασικό λόγο για να χάσουν τον ύπνο τους οι διαχειριστές στόλων, καθώς θεωρείται το τρίτο υψηλότερο κόστος για τους στόλους μετά τα καύσιμα και τις αποσβέσεις. Η Ford Pro Service είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του οικοσυστήματος Ford Pro, παρέχοντας μέγιστο χρόνο λειτουργίας συνδέοντας δεδομένα συνδεδεμένων οχημάτων και ένα ασυναγώνιστο δίκτυο εμπόρων/επισκευαστών ώστε οι πελάτες να συνεχίσουν να κινούνται.

Το Ευρωπαϊκό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνει 800 συνεργεία Transit Centre – το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματικών οχημάτων από οποιαδήποτε μάρκα. Η Ford Pro είναι επίσης έτοιμη για την ηλεκτρική εποχή, με 1.500 πιστοποιημένους εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ευρώπη και πάνω από 4.500 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές με δυνατότητα σέρβις οχημάτων ETransit.

Πρωτοβουλίες της Ford Pro που εστιάζουν στον πελάτη περιλαμβάνουν ένα στόλο Mobile Service που απαρτίζονται από οχήματα van τα οποία παρέχουν υπηρεσίες σέρβις σε ώρες και τοποθεσίες βολικές για τις επιχειρήσεις, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον εκτός λειτουργίας χρόνο τους. Το Mobile Service που ήδη λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτή τη στιγμή λανσάρεται στη Γερμανία και μελλοντικά θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Τα van οχήματα του Mobile Service μπορούν να προσφέρουν έως και το 70% των εργασιών σέρβις και επισκευών – συμπεριλαμβανομένων οχημάτων άλλων μαρκών – μεγιστοποιώντας την άνεση και την παραγωγικότητα, αλλά και καταργώντας τον μη παραγωγικό χρόνο και το κόστος μεταφοράς των οχημάτων των στόλων στα συνεργεία.

Το συνδεδεμένο σύστημα μεγιστοποίησης του χρόνου λειτουργίας FORDLiive της Ford Pro Service υπόσχεται επίσης να μεταμορφώσει την παραγωγικότητα των πελατών επαγγελματικών οχημάτων. Αυτό το στοιχείο κλειδί στη διαρκή σχέση της Ford Pro με τους πελάτες χρησιμοποιεί δεδομένα του οχήματος σε πραγματικό χρόνο για να συνδέσει τους πελάτες και τα οχήματα με τους εμπόρους/επισκευαστές και την τεχνογνωσία της Ford Pro, πετυχαίνοντας λιγότερες μηχανικές βλάβες, λιγότερο χρονοβόρες μετακινήσεις στα συνεργεία και ταχύτερες επισκευές.

Από το Μάρτιο του 2021 που λανσαρίστηκε, η FORDLiive έχει αυξήσει σχεδόν κατά 125.000 ημέρες τη λειτουργική διαθεσιμότητα των οχημάτων σε όλη την Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να πετύχει 100% λειτουργικό χρόνο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ford Pro, το FORDLiive μπορεί να μειώσει το χρόνο που ο στόλος τίθεται εκτός λειτουργίας σε ποσοστό έως 60%.

Πάνω από 620.000 συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα Ford είναι ήδη σε λειτουργία σε όλη την Ευρώπη. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία FORDLiive δωρεάν, ενεργοποιώντας το μόντεμ FordPass Connect των οχημάτων τους και κάνοντας εγγραφή σε ένα πακέτο λογισμικού Ford Pro.

Ford Pro Financing
Η ολοκληρωμένη προσφορά οχημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών της Ford Pro θα διατίθεται με δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του επερχόμενου Ford Pro FinSimple – ενός ενιαίου, διαφανούς και ευέλικτου σχεδίου χρηματοδότησης για μικρούς και μεσαίους στόλους οχημάτων, που θα επιτρέπει στους επαγγελματίες πελάτες να επικεντρωθούν αποκλειστικά με τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν την αγορά και τη χρηματοδότηση της μίσθωσης των επαγγελματικών οχημάτων με συνδυασμένη τιμολόγηση, εμπορικά πιστωτικά όρια, online διαχείριση λογαριασμών και δυνατότητα συνεργασίας με έναν ειδικό χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Το FinSimple καλύπτει επίσης οποιαδήποτε σχετική χρηματοδότηση όπως τη μετατροπή οχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης και την end-to-end χρηματοδότηση για την υποστήριξη του εξηλεκτρισμού στόλου, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων της Ford Pro Charging.

Τέλος, το Ford Fleet Management είναι μία σημαντική νέα υπηρεσία που επιτρέπει την πρόσβαση στην πλήρη σουίτα ολοκληρωμένων λύσεων της Ford Pro για πελάτες που επιθυμούν μία one-stop λύση, την οποία προσφέρει η Ford σε συνεργασία με την ALD Automotive, κορυφαίο, παγκόσμιο πάροχο διαχείρισης στόλων και χρηματοδότησης. Οι πελάτες της Ford Fleet Management επωφελούνται από αποκλειστικούς διαχειριστές λογαριασμών, μία προσαρμοσμένη υπηρεσία uptime που ενσωματώνεται με τα προϊόντα Ford Pro Service, καθώς και από συμβουλευτικές υπηρεσίες που βοηθούν στην ανεύρεση, τη χρηματοδότηση και την αποτελεσματική λειτουργία των καλύτερων λύσεων για την επιχείρησή τους. Η υπηρεσία ήδη διατίθεται στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ προγραμματίζεται να λανσαριστεί και σε άλλες μεγάλες αγορές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.