Γεμίζει με Full Matrix οθόνες η Περιφέρεια Αττική

Πιο ευκρινείς και περιεκτικές πληροφορίες προς τους χρήστες του οδικού δικτύου! Οι νέες Full Matrix οθόνες καταναλώνουν 60% λιγότερη ενέργεια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Matrix LED

Στην αντικατάσταση όλων των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων που υπάρχουν στους κεντρικούς δρόμους αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, προχωρά η αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών. Ήδη, οι 7 από τις συνολικά 24 παλαιού τύπου ηλεκτρονικές πινακίδες έχουν αντικατασταθεί από νέας τεχνολογίας full matrix, οι οποίες προσφέρουν ευκρινέστερη εικόνα, διευκολύνοντας την ενημέρωση των οδηγών.

Περιφέρεια Αττικής: Αναβάθμιση στο οδικό δίκτυο του Πειραιά

Οι νέες πινακίδες full Matrix, οι οποίες έχουν δυνατότητα προβολής εικόνας και καταναλώνουν 60% λιγότερη ενέργεια, ενημερώνουν διαρκώς τους χρήστες για τους χρόνους των διαδρομών, ενώ διαθέτουν σύγχρονες δυνατότητες άμεσης και περιεκτικότερης ενημέρωσης για έκτακτα συμβάντα, μηνύματα πολιτικής προστασίας, οδικής ασφάλειας κ.τ.λ.

Τα μηνύματα των πινακίδων για τυχόν έκτακτα συμβάντα στο οδικό δίκτυο ανανεώνονται διαρκώς από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και για τους χρόνους των διαδρομών, οι οποίοι προκύπτουν από την επεξεργασία των κυκλοφοριακών δεδομένων που λαμβάνουν οι 1000 αισθητήρες μέτρησης της κυκλοφορίας που βρίσκονται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου.

Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους ένα χρήσιμο εργαλείο, καθώς ενημερώνονται άμεσα για τυχόν καθυστερήσεις στη διαδρομή τους και αξιοποιώντας την πληροφορία έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάποια εναλλακτική διαδρομή προς εξοικονόμηση χρόνου.

“Με στρατηγικό στόχο την ασφάλεια του οδικού δικτύου, ενισχύουμε την επικοινωνία με τους χρήστες του. Με τις νέας τεχνολογίας πινακίδες, οδηγοί και πεζοί, αποκτούν πιο άμεση και περιεκτικότερη ενημέρωση για τις μετακινήσεις τους”, επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.