Γιάννης Ρούσσης: Ο Έλληνας της Kia Ευρώπης μιλά στο Traction (+video)

Ο Γιάννης Ρούσσης είναι ο Έλληνας της Kia Ευρώπης και σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μας μιλά για τον ίδιο, την Kia αλλά και το μέλλον της αυτοκίνησης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε πρόσφατη παρουσίαση του Kia XCeed είχαμε τη χαρά να διαπιστώσουμε πως ενεργή εμπλοκή σε αυτό είχε ένας συμπατριώτης μας. Ο Γιάννης Ρούσσης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδας διαγράφοντας αξιόλογη πορεία με φόντο την αυτοκίνηση.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ, έκανε μεταπτυχιακό στη Γαλλία και την Κίνα. Έπειτα, εργάστηκε κατά σειρά σε Infiniti, Nissan και General Motors, προτού βρεθεί, τον τελευταίο χρόνο, στην Kia. Ας αφήσουμε όμως τον ίδιο να μας αφηγηθεί την όμορφη περιπέτειά του…

Το ενδιαφέρον μου για τα αυτοκίνητα ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών και μέσω της Formula 1. Δεν έχανα αγώνα, αγόραζα και τα δύο ελληνικά περιοδικά για F1 και ήμουν πάντα υποστηρικτής του Schumacher στις μάχες του με τον Häkkinen. Όποτε μπορούσα από μικρός έτρεχα με καρτ και χαίρομαι που τελικά κατάφερα να είμαι στον χώρο του αυτοκινήτου.

Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Έπειτα, έκανα μεταπτυχιακό με αντικείμενο το «Luxury Management & Marketing» στο EMLYON Business School, στη Γαλλία, την Ελβετία και την Κίνα. Αυτό με βοήθησε αρκετά να γνωρίσω τις εμπορικές πρακτικές τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, όπου επέστρεψα αργότερα να εργαστώ.

Από το 2010 εργάζομαι στην αυτοκινητοβιομηχανία. Αφού ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό, εργάστηκα στο After Sales Marketing της Infiniti, πολυτελούς μάρκας της Nissan, στην Ελβετία. Έπειτα, μετακινήθηκα στο Παρίσι, όπου εργάστηκα στο Accessory Product Planning της εταιρείας. Από το 2015 έως το 2017 εργάστηκα ως Marketing Strategy Manager στο τμήμα Global After Sales της Infiniti με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Το 2017 επέστρεψα στη Γαλλία και εργάστηκα στο Product Planning της Nissan, με αντικείμενο τα επαγγελματικά οχήματα και βαν. Το 2018 βρέθηκα για λίγο καιρό στο τμήμα Product Planning της General Motors. Από τον Οκτώβριο του 2018 εργάζομαι στην Kia Ευρώπης, στη Φρανκφούρτη.

Το αντικείμενο της εργασίας στην Kia Ευρώπης είναι η στρατηγική και η ανάπτυξη των μελλοντικών μοντέλων Ceed, Niro και Picanto, για τα οποία είναι υπεύθυνη η ομάδα μου και τα οποία θα βλέπουμε στους δρόμους μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Παράλληλα, συνεργάζομαι με τις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για τη διαμόρφωση της στρατηγικής προώθησης και πωλήσεων των τωρινών μοντέλων.

Κύριο χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων το 2030 θα είναι η απόλυτη συνδεσιμότητα, η ηλεκτροκίνηση και μέχρι ενός βαθμού η αυτόνομη οδήγηση. Η συνδεσιμότητα θα μας λύσει αρκετά πρακτικά προβλήματα στον μελλοντικό ψηφιακά διασυνδεδεμένο κόσμο, η ηλεκτροκίνηση θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το «range anxiety», τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν γρηγορότερα από τα κινητά μας και σε κάποιες χώρες θα έχουμε ήδη επιπέδου 4 ή 5 αυτόνομη οδήγηση στον δρόμο και όχι σε πειραματικό επίπεδο.

Όνειρό μου για το μέλλον είναι να συγκεντρώσω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ και να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να μου δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψω με την οικογένειά μου στην Ελλάδα, να εργαστώ και να προσφέρω στη χώρα μου, στην οποία εν μέρει οφείλω και αυτά που έχω καταφέρει.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το video που ετοίμασε το τηλεοπτικό TractioN για τον Γιάννη Ρούσση και το πιο πρόσφατο δημιούργημα υπό την ευθύνη την δική του και της ομάδας του, το Kia XCeed (εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές του Kia XCeed στην Ελλάδα).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr