Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW M2 για δρόμο και πίστα

Η AC Schnitzer συνεργάστηκε με την RSR Nurburg για τη δημιουργία δύο BMW M2 με επεμβάσεις που αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία σε δρόμο και στην πίστα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
AC Schnitzer BMW M2 RSR Tracktools

Η περίοδος των trackdays στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, και στα αυτοκίνητα τα οποία μπορεί κάποιος να νοικιάσει για να απολαύσει σε πίστα έχουν προστεθεί δύο πολύ ελκυστικές επιλογές: οι νέες BMW M2 (G87) που δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία της AC Schnitzer με την RSR Nurburg.

Διαβάστε επίσης: Νέες ζάντες AC Schnitzer AC5 Flowforming (+video)

Για τη βελτίωση των δύο coupe των Βαυαρών χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα νόμιμα για χρήση στον δρόμο, τα οποία ωστόσο βελτιώνουν την απόδοση και στην πίστα. Εκεί δοκιμάζονται, άλλωστε, από την AC Schnitzer, πριν βγουν στην παραγωγή.


Οι δύο BMW M2 Tracktools της RSR ντύθηκαν με αεροδυναμικά βοηθήματα AC Schnitzer που βελτιώνουν συνολικά την απόδοση του αυτοκινήτου. Στο εμπρός μέρος τοποθετήθηκε ένα χαμηλό spoiler, αλλά και πτερύγια στους πλαϊνούς αεραγωγούς του προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Η AC Schnitzer βελτιώνει την ηλεκτρική BMW i4 M50

Πίσω οι αλλαγές είναι ακόμα πιο έντονες, μια μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα, που διαθέτει και “Gurney flap” και έναν εντυπωσιακό αεροδυναμικό διαχύτη να πλαισιώνει τις ανθρακονημάτινες απολήξεις της εξάτμισης, που έχουν διάμετρο 110 χλστ.

Από την γκάμα των ζαντών της AC Schnitzer επιλέχθηκαν οι πεντάκτινες AC1 σε διαστάσεις με τη διάμετρό τους να φτάνει τις 20 ίντσες, οι οποίες “ντύνονται” με λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2 σε διαστάσεις 285/30, και φροντίζουν για το κράτημα της BMW M2, σε συνδυασμό με μια αγωνιστική ανάρτηση της KW, την οποία και έχουν ρυθμίσει ειδικά για την περίσταση οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας.

Και για να μην περνούν από πουθενά απαρατήρητες, οι δύο Μ2 Tracktool της RSR είναι ντυμένες σε διαφορετικά αγωνιστικά χρώματα, στα οποία ξεχωρίζουν τα λογότυπα της AC Schnitzer.

Το περιβάλλον του οδηγού έχει αναβαθμιστεί αισθητικά με πεντάλ, footrest και αλουμινένιο κάλυμμα για το χειριστήριο του iDrive από την AC Schnitzer, ενώ η υπόλοιπη καμπίνα παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο χάρη στα σταθερά bucket καθίσματα, τις ζώνες τεσσάρων σημείων και το roll bar.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα απολαύσει κάθε οδηγός, νοικιάζοντας μια από τις δύο M2 της RSR για να την οδηγήσει στον δρόμο, ή στις πίστες του θρυλικού Nurburgring και του ιστορικού Spa-Francorchamps. Και κάθε κάτοχος μιας BMW M2 μπορεί να επιλέξει τα βελτιωτικά αξεσουάρ της AC Schnitzer για να διαμορφώσει και τη δική του M2 ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της AC Schnitzer εισάγονται από την Τεχνολογία Sport Αυτοκινήτων ΑΕ, μια εταιρεία του Spanos Group.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.