Νέες ζάντες AC Schnitzer AC5 Flowforming (+video)

H AC Schnitzer αποκάλυψε τη νέα γενιά ζαντών AC5 Flowforming διαθέσιμη για την αισθητική αναβάθμιση των BMW X5, X6, X7 και XM, σε διαστάσεις 22 και 23 ιντσών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
AC Schnitzer ac5 flowforming νέες ζάντες 2024

Οι νέες ζάντες AC5 Flowforming της AC Schnitzer συνδυάζουν σύμφωνα με τον κατασκευαστή της τον σύγχρονο σχεδιασμό με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έρχονται να αναβαθμίσουν την εμφάνιση και την οδική συμπεριφορά των μεγαλύτερων και ισχυρότερων SUV της BMW.

Διαβάστε επίσης: Η BMW XM ακόμη πιο εντυπωσιακή με carbon από τη Manhart

Οι AC5 Flowforming εξελίχθηκαν ειδικά για τις κορυφαίες X5, X6, X7 και XM, και προσφέρονται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: BiColor (ασημί/μαύρο) και Gloss Black (γυαλιστερό μαύρο).


Ο σχεδιασμός των AC5 Flowforming αποτελεί μια εξέλιξη του χαρακτηριστικού design της AC Schnitzer με τις διπλές ακτίνες. Το πεντάγωνο κεντρικό καπάκι, καθώς και οι πέντε διπλές ακτίνες που ξεκινούν από αυτό, αποτελούν μια γνώριμη εικόνα. Όμως στη συνέχεια το σχέδιο διαφοροποιείται εντελώς, σε σχέση με ό,τι άλλο έχει παρουσιάσει η γερμανική βελτιωτική εταιρεία μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: BMW Vision Neue Klasse X – Η επόμενη γενιά SUV των Βαυαρών

Κάθε τμήμα της ζάντας χωρίζεται οπτικά σε δύο ακτίνες διαφορετικού πλάτους, σχηματίζοντας έτσι ιδιόμορφα, διπλά «Υ» προς τα έξω. Εκεί ακριβώς, στα σημεία της ένωσης των ακτίνων με την περιφέρεια της ζάντας, εντοπίζεται το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό της AC5 Flowforming.

Πίσω από τις ακτίνες υπάρχει ένα εσωτερικό «σκαλοπάτι» με πολύ προσεγμένο φινίρισμα, που οφείλει την ύπαρξή του στον μοναδικό τρόπο κατασκευής της ζάντας. Αυτό το χαρακτηριστικό τονίζεται ιδιαίτερα στην έκδοση BiColor, χάρη στην αντίθεση του μαύρου χρώματος στο εσωτερικό των ακτίνων, με την ασημένια εξωτερική επιφάνεια.

Ο τρόπος κατασκευής flow forming εγγυάται την απόλυτη γεωμετρική ισορροπία της ζάντας και τη βέλτιστη κατανομή του βάρους της. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, πρόκειται για μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής ζαντών, η οποία μεταξύ άλλων επιτρέπει τη χρήση λεπτότερων επιφανειών σε σχέση με τις συμβατικές ζάντες ελαφρού κράματος, δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία στον σχεδιασμό.

Οι νέες ζάντες AC5 Flowforming είναι διαθέσιμες σε διαστάσεις 22 και 23 ιντσών και στη δεύτερη περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν με λάστιχα έως 295/35 R23 για τους εμπρός και έως 335/30 για τους πίσω τροχούς. Το βάρος για τις τρεις διαθέσιμες διαστάσεις είναι 18,2 για τη ζάντα των 22 ιντσών, και 19,5 και 20,5 κιλά, αντίστοιχα για τις δύο επιλογές στις 23 ίντσες που έχουν διαφορετικό πλάτος -10,5 και 11,5 ίντσες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.