Η άγνωστη ιστορία του πιστού “στρατιώτη” της Skoda

Πίσω από τις "άψυχες" λαμαρίνες υπάρχουν ιστορίες που αξίζει να γνωρίζουμε. Flashback στη δεκαετία του '70 και την παραγωγή του Skoda Octavia...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο κόσμος του αυτοκινήτου είναι γεμάτος από όμορφες ιστορίες που δεν ακούσαμε ποτέ. Μία από αυτές σχετίζεται με την πρώτη γενιά του Skoda Octavia Estate και την κατασκευή του στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού.

Skoda Trekka: Ο “παππούς” των SUV της Skoda! (+video)

Πριν από 50 χρόνια λοιπόν, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, εργαζόταν στην τσεχική εταιρεία ένας μηχανικός με το όνομα Bohuslav Čtvrtečka. Ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο συναρμολόγησης της πρώτης γενιάς Skoda Octavia Estate. Έτσι, του δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στη Χιλή. Εκεί θα γινόταν ο υπεύθυνος συναρμολόγησης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο Bohuslav Čtvrtečka εν ώρα εργασίας στο εργοστάσιο της Χιλής…

Πράγματι, έμαθε στοιχειώδη ισπανικά σε λίγες εβδομάδες, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι τη Χιλή. Εκεί οργάνωσε την ομάδα του και για δύο χρόνια μάθαινε στους Χιλιανούς τα μυστικά της συναρμολόγησης. Οι υπάλληλοί του δεν είχαν σχετική εμπειρία, μιας και προέρχονταν από χειρωνακτικά επαγγέλματα που δεν είχαν σχέση με τον τομέα της αυτοκίνησης. Έτσι, το ρεκόρ ήταν η συναρμολόγηση τριών αυτοκινήτων σε μία ημέρα. Συνολικά, στο εργοστάσιο της Χιλής κατασκευάστηκαν 300-400 Skoda Octavia Estate σε βάθος διετίας.

Ο Bohuslav Čtvrtečka αφιέρωσε σχεδόν όλη του τη ζωή στην τσεχική εταιρεία. Σήμερα έχει αποσυρθεί από τον κατασκευαστικό τομέα. Ωστόσο παραμένει πιστός “στρατιώτης” της φίρμας σε ρόλο ξεναγού στο εργοστάσιο Kvasiny της Τσεχικής Δημοκρατίας. Ενημερώνει σε καθημερινή βάση τους επισκέπτες για όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το παρελθόν εταιρείας στην οποία έχει αφιερώσει πάνω από 60 χρόνια της ζωής του.

Το τρίθυρο Skoda Octavia Estate κατασκευάστηκε από το 1961 έως και το 1971. Συναρμολογήθηκε σε αρκετά εργοστάσια ανά τον κόσμο, ενώ συνολικά πωλήθηκαν 54.086 αντίτυπα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.