Η αλλαγή της ώρας αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος

Έφτασε η εποχή που αλλάζουμε και πάλι την ώρα των ρολογιών (ή θα αλλάξει αυτόματα) και αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς είναι επικίνδυνο για την οδήγηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κάθε χρόνο, παρατηρείται αύξηση των ατυχημάτων στους δρόμους και της θνησιμότητας των πεζών κατά κύριο λόγο, λόγω της μετάβασης από την καλοκαιρινή στην θερινή ώρα.

Η μετάβαση στη χειμερινή ώρα προκαλεί αύξηση του αριθμού των ατυχημάτων, ιδίως εκείνων που αφορούν πεζούς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με έρευνες, ο αριθμός των ατυχημάτων πεζών αυξάνεται κατά 50% κατά τις πρώτες εβδομάδες μετά την αλλαγή της ώρας.

Σχεδόν οι μισοί πεζοί που σκοτώνονται κάθε χρόνο είναι κατά τους τέσσερις μήνες από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο. Και η απόδειξη της επίδρασης της χρονικής αλλαγής, είναι το ότι ο αριθμός των ατυχημάτων με πεζούς γίνεται κατά 50% από τις 17:00 έως και τις 19:00. Τότε είναι και οι ώρες αιχμής φυσικά με τους περισσότερους να βρίσκονται στον δρόμο καθώς φεύγουν από τις δουλειές τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αλλαγή της ώρας κάνει την νυχτερινή οδήγηση πιο συχνή, καθώς οι ώρες που οδηγούμε νύχτα είναι προφανώς περισσότερες.

Οι οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί είναι οι πεζοί και οι ποδηλάτες να φορούν ρούχα με αντανακλαστικές ταινίες, αλλά και να λαμβάνουν πάντοτε υπόψιν τους την ορατότητα καθώς και την απόσταση και την ταχύτητα των οχημάτων, όταν διασχίζουν έναν δρόμο και να μην ξεχνούν ποτέ πως η ορατότητα των οδηγών είναι κατά 20 φορές μικρότερη το βράδυ από ότι την ημέρα.

Από την πλευρά των αυτοκινητιστών, είναι απαραίτητο να επιβραδύνουν και να παραχωρούν προτεραιότητα στους πεζούς και φυσικά να διασφαλίζουν την καλή ορατότητα περιμετρικά του αυτοκινήτου έχοντας καθαρά και χωρίς υγρασία τζάμια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr