Να γιατί τα καινούρια αυτοκίνητα μυρίζουν τόσο ωραία (+video)

Πώς είναι εφικτό τα αυτοκίνητα να έχουν τόσο εθιστική μυρωδιά όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο; Η Audi μας λύνει την απορία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σας έχει λείψει εκείνη η ξεχωριστή μυρωδιά που έχει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο μόλις βγει από την αντιπροσωπεία; Η Audi μας λέει ότι δεν είναι τυχαία, μάλιστα υπάρχει ολόκληρο κλιμάκιο που εργάζεται ώστε το άρωμα του εσωτερικού να είναι «εθιστικό».

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, προκειμένου η τελική μυρωδιά της καμπίνας να είναι άριστη, υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που εξετάζουν το κάθε εξάρτημα. Στην περίπτωση της γερμανικής φίρμας είναι πενταμελής, λειτουργεί από το 1985 στο Βαυαρικό Κέντρο Ποιότητας και ελέγχει τόσο τα επιμέρους υλικά, όσο και τη συνολική μυρωδιά της καμπίνας.

Διαβάστε επίσης: Ξενάγηση στο εργοστάσιο της Audi από το σπίτι (+video)

Το εσωτερικό των σύγχρονων αυτοκινήτων της Audi αποτελείται από αμέτρητα εξαρτήματα. Στόχος της ομάδας των χημικών δεν είναι να έχει ωραία ή άσχημη μυρωδιά ένα εξάρτημα, αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο άοσμο. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Η ιδανική περίπτωση είναι ένα υλικό να είναι εντελώς άοσμο. Ωστόσο, ελάχιστα δεν έχουν μυρωδιά, όπως για παράδειγμα το γυαλί και τα κεραμικά. Έτσι έχουν δημιουργήσει μία ειδική κλίμακα. Με το νούμερο ένα βαθμολογούν τα άοσμα εξαρτήματα, ενώ με το έξι όσα έχουν έντονη μυρωδιά. Στόχος τους είναι κάθε εξάρτημα που τοποθετείται μέσα στην καμπίνα να βρίσκεται κάτω από το τέσσερα.

Διαβάστε επίσης: To Audi RS Q8 ως φονέας supercars με 900 ίππους!

Η δουλεία της συγκεκριμένης ομάδας δεν ολοκληρώνεται μόλις το αυτοκίνητο συναρμολογηθεί. Σε αρκετές περιπτώσεις, παίρνουν τυχαία δείγματα από την γραμμή παραγωγής και εξετάζουν αν έχει αλλάξει η οσμή. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι κάποιος προμηθευτής της Audi να έχει αλλάξει το υλικό κατασκευής ενός εξαρτήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.