Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην αυτοκινητοβιομηχανία

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα προβλήματα που φέρνει ο κορονοϊός και στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, με τις επιπτώσεις του να είναι βαριές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πόλεις σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καραντίνα, απομόνωση… Όλα αυτά προφανώς και επηρεάζουν και την αυτοκινητοβιομηχανία σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για την παραγωγή είτε για την πώληση αυτοκινήτων. Εργοστάσια κλείνουν, ο κόσμος μόνο για αυτοκίνητα δεν ενδιαφέρεται και το πλήγμα μοιάζει βαρύ για τις εταιρείες.

Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό, τα χτυπήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι απανωτά. Οι εταιρείες αντιμετωπίζουν διακοπές στις παραδόσεις εξαρτημάτων που παραδίδονται από την Κίνα καθώς και μείωση της ζήτησης σε περιοχές που πλήττονται από εκτεταμένα μέτρα απομόνωσης που διαταράσσουν τη δημόσια ζωή.

Οι προβλέψεις της LMC Automotive κάνουν λόγο για μείωση κατά 4% φέτος ή 3,7 εκατομμύρια αυτοκίνητα στις 86,4 εκατομμύρια μονάδες, για το 2020. Κάτι που σημαίνει πως γυρνάμε στα επίπεδα του 2013. Προφανώς, αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί για πολύ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.


“Ο αντίκτυπος του COVID-19 στην αυτοκινητοβιομηχανία ξεπέρασε το αρχικό σημείο εστίασης της Κίνας, με αποτέλεσμα να έχουμε αναθεωρήσεις πτωτικών προβλέψεων στις περισσότερες μεγάλες αγορές”, δήλωσε ο Jonathon Poskitt, Διευθυντής Global Sales Forecasts της LMC Automotive.

Ο Ιταλός κατασκευαστής ελαστικών Pirelli είπε την Τρίτη ότι κόβει την παραγωγή στο εργοστάσιό του στο Settimo Torinese της βόρειας Ιταλίας, αφού ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό. Η ιταλική Brembo παύει την παραγωγή της και αυτό σημαίνει πως ακόμη ένας παγκόσμιος προμηθευτής δεν θα εκτελεί τις προβλεπόμενες παραγγελίες.

Jaguar – Land Rover αλλά και όμιλος PSA, ανέλαβαν να αντιμετωπίσουν τις λοιμώξεις μεταξύ των εργαζομένων. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αύξησε τους κανόνες ασφαλείας την Τετάρτη στο εργοστάσιό της στο Mulhouse, με προσωπικό 5.000 ατόμων στην ανατολική Γαλλία, αφού ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός, δήλωσε εκπρόσωπος.

Η Volkswagen, ακύρωσε μια βάρδια σε εργοστάσιο κοντά στη Βαρκελώνη στην Ισπανία. Ο Γερμανός κατασκευαστής αυτοκινήτων μπορεί επίσης να στείλει το προσωπικό σπίτι του αν κρίνει πως η κατάσταση επιδεινώνεται. Η Skoda είπε επίσης ότι υπάρχει ο κίνδυνος έλλειψης εξαρτημάτων από την Κίνα που ενδέχεται να επηρεάσει πολλά από τα εργοστάσιά της.

Το πλήγμα είναι σκληρό για την αυτοκινητοβιομηχανία, ειδικά στην Ευρώπη, καθώς οι εταιρείες μάχονται για να πετύχουν τους στόχους της Ε.Ε. για τις εκπομπές ρύπων και η πανδημία είναι ένα ακόμη εμπόδιο. Ο ιός έχει ήδη φέρει επιπτώσεις στις επιχειρήσεις στην Κίνα, την κορυφαία αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, όπου οι πωλήσεις οχημάτων υποχώρησαν δραματικά τον περασμένο μήνα, καθώς οι πελάτες παρέμειναν στο σπίτι λόγω της επιδημίας. Κάτι που έχει πλήξει τις ασιατικές μάρκες και κυρίως της ιαπωνικές.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον… Ή καλύτερα πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]