Η Ford αυξάνει την παραγωγή των ηλεκτρικών της μοντέλων

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα, η Ford θέτει ως στόχο να διαθέσει 600.000 σε ετήσια βάση μέχρι τα τέλη του 2023.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer αύξηση παραγωγή Ford 2023

Η Ford θέλει να αποτελέσει έναν από τους κατασκευαστές που θα ηγηθούν στην μετάβαση των τεσσάρων τροχών προς ένα μέλλον μηδενικών ρύπων και αυξάνει την παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων της για να ικανοποιήσει τη ζήτηση που υπάρχει σε παγκόσμιο αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης – Νέο Ford Explorer: Με προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποστήριξης 

Από τα 600.000 ηλεκτρικά οχήματα που θα διαθέσει μέχρι το τέλος του 2023, τα 270.000 θα ανήκουν στην οικογένεια της δημοφιλούς Mustang Mach-E στις αγορές της Β. Αμερικής, την Ευρώπη και την Κίνα, ενώ σε 150.000 αναμένεται να ανέλθουν οι παραδόσεις του F-150 Lightning στις αγορές της Β. Αμερικής.


Την ίδια στιγμή, 150.000 ηλεκτρικά Transit θα διατεθούν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και την Ευρώπη, ενώ σε 30.000 μονάδες θα ανέλθουν στις επιμέρους αγορές της Ευρώπης οι πωλήσεις του ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού Explorer, του οποίου ο ρυθμός παραγωγής θα αυξηθεί σημαντικά το 2024.

Διαβάστε επίσης: Η Ford καθάρισε και φέτος τις ελληνικές θάλασσες

Ειδικά για την Ευρώπη, εκτός από το νέο Explorer, η Ford έχει δεσμευτεί ότι θα προσφέρει 10 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2024. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επενδύει στη γηραιά ήπειρο αλλά και σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 47 δισ. ευρώ από το 2022 έως το 2026 για την ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών, κλιμακώνοντας την παγκόσμια παραγωγή EV σε πάνω από 2.000.000 ετησίως μέχρι το 2026.

Ταυτόχρονα, η Ford συνεχίζει να λαμβάνει πρωτοβουλίες και να πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε όλο τον κόσμο με εστίαση στο δεδηλωμένο στόχο της να καταστεί μία εταιρεία βιώσιμη και ουδέτερη ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε όλο το αποτύπωμα των εγκαταστάσεων, των logistics και των προμηθευτών της έως το 2035.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.