Η Ford εξηλεκτρίζει την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με το τεχνολογικό προβάδισμα και τον απαράμιλλο δυναμισμό που τα διακρίνει, τα μοντέλα της Ford εξηλεκτρίζουν φέτος την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford ΔΕΘ

Στα πλαίσιά της παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα δύο καινοτόμα μοντέλα μηδενικών εκπομπών που έρχονται να θέσουν πολύ ψηλά τον πήχη στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας, το καθένα από τη δική του σκοπιά: η εκρηκτική σε επιδόσεις και προηγμένη σε κάθε της πτυχή Mustang MachE GT και το πολυτάλαντο, επίσης μηδενικών εκπομπών νέο Ε-Transit, το οποίο εφεξής αποτελεί, μαζί με το νέο ETransit Custom, την αιχμή του δόρατος της Ford Pro με φόντο τη νέα εποχή της αυτοκίνησης και στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων.

Τόσο το εντυπωσιακό ESUV με τα σπορ γονίδια της Ford Performance, τους 487 ίππους και τα 500 km αυτονομίας, όσο και το πολυσχιδές νέο ETransit που έρχεται να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων με τη σφραγίδα της Ford Pro με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, αποτελούν στα πλαίσια της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον βασικό πόλο έλξης στο εξηλεκτρισμένο περίπτερο 17 της Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά πολλά ακόμα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της γκάμας Ford προκειμένου να επιλέξουν τον τύπο της ηλεκτροκίνησης που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις τους.

«Συμπρωταγωνιστές» επομένως στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ETransit και Mustang MachE GT είναι τόσο το καταξιωμένο Puma STLine X, το οποίο τροφοδοτείται από το προηγμένο, ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης EcoBoost Hybrid της Ford που συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις με περιορισμένες απαιτήσεις σε καύσιμο, όσο και το plugin υβριδικό Kuga PHEV, που «παντρεύει» ιδανικά τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων: την ελευθερία κίνησης που παρέχει ο προηγμένος 2.5L βενζινοκινητήρας του και την κίνηση μηδενικών εκπομπών που εξασφαλίζει με τη σειρά του ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας και η προηγμένη μπαταρία υψηλής τάσης.

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford Βροχίδης-Χατζής Α.Ε. στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν το μοντέλο της γκάμας Ford που τους ενδιαφέρει κλείνοντας ραντεβού για testdrive.

Οι πύλες της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτές για το κοινό έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 22:00 τα Σαββατοκύριακα και από τις 16:00 έως τις 22:00 τις καθημερινές.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr