Η Ford Mustang GTD των 800+ ίππων έρχεται Ευρώπη με άγριες διαθέσεις

Με 800+ ίππους, το κορυφαίο και πιο προηγμένο μέλος των Mustang, η GTD, ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στους αγώνες αλλά και στις πωλήσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang GTD έρχεται Ευρώπη

Έχοντας στο στόχαστρό του τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα των Ευρωπαίων κατασκευαστών η Ford Mustang GTD αποτελεί το μέχρι στιγμής πιο προηγμένο και “εξωστρεφές” μοντέλο της διάσημης οικογένειας και έχει σχεδιαστεί για να “πηγαίνει σαν την κόλαση”, σύμφωνα και με την ίδια την εταιρεία.

Διαβάστε επίσης: Εμπορικό ντεμπούτο για το best seller van του ενός τόνου

H ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής Ford Mustang GTD προσφέρει επιδόσεις supercar με ισχύ που θα ξεπερνά τους 800 ίππους από τον υπετροφοδοτούμενο V8 των 5,2 λίτρων -μένει να επιβεβαιωθεί και κατά την ευρωπαϊκή έγκριση τύπου- και ανάλογη συμπεριφορά, με βλέψεις και για πρωταγωνιστικό ρόλο στις πίστες της Γηραιάς Ηπείρου.


Η Mustang GTD θα πραγματοποιήσει το αγωνιστικό της ντεμπούτο στις 24 Ώρες του Le Mans, ενώ θα δοκιμαστεί και στους δρόμους της Ευρώπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επίσημη χρονομέτρηση των επιδόσεών της στην “Πράσινη Κόλαση ” του Nurburgring.

Διαβάστε επίσης: Το δημοφιλές B-SUV δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα κάτω από 200 ευρώ

Η σχετική επίσημη χρονομέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2024 και ο εκτιμώμενος χρόνος για την GTD είναι κάτω από επτά λεπτά, ένα γυρολόγιο που θα φέρει το αμερικάνικο μοντέλο στο ίδιο επίπεδο με την ευρωπαϊκή αφρόκρεμα των τεσσάρων τροχών.

Κατασκευασμένη για να τα βάλει με τους καλύτερους, μετά το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στο Le Mans, η Mustang GTD θα είναι παρούσα και στις 24 Ώρες του Spa όπως και στο Goodwood Festival of Speed.

Η πρώτη εμφάνιση της Mustang GTD στην Ευρώπη θα συνοδεύεται από μια νέα, διαδικτυακή σειρά με αφηγηματικό χαρακτήρα, η οποία θα εμβαθύνει στα επιμέρους μέρη και τη μηχανική που καθιστούν αυτή την Mustang το απόλυτο τρέχον supercar της Ford, μέσω ρεαλιστικών απεικονίσεων που δημιουργούνται από υπολογιστή, οι οποίες θα αναδείξουν την πρωτοποριακή ανάρτηση και τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 800+ ίππων.

Η άφιξη της Mustang GTD στην Ευρώπη έρχεται καθώς η Ford προετοιμάζεται προκειμένου να ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος από υποψήφιους πελάτες της Γηραιάς Ηπείρου. Στις ΗΠΑ η αμερικάνικη εταιρεία έχει ήδη δεχτεί τόσες αιτήσεις ( πάνω από 7.500) όση θα είναι και η παραγωγή της GTD για το 2025 αλλά και το 2026! Μάλιστα, ένας στους πέντε αιτούντες προέρχεται από τον χώρο των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις ενδιαφέροντος στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.