Η Ford του “αύριο”: Έρχεται ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πλάνο Ford

Στην προσπάθειά της για ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον στην ευρωπαϊκή αγορά, η Ford γνωστοποίησε το μελλοντικό της πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει επτά νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2024. Απώτερος σκοπός της οι περισσότερες από 600.000 πωλήσεις ηλεκτρικών ανά έτος μέχρι το 2026.

Ford: Ξεχωριστές εταιρείες για τα συμβατικά και ηλεκτρικά της μοντέλα (+video)

Όσον αφορά στη γκάμα της, η Ford ετοιμάζει τέσσερα νέα επιβατικά ηλεκτρικά και τρία νέα επαγγελματικά μοντέλα μέχρι το 2024. Η προγραμματισμένη παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στην Κολωνία αναμένεται να φτάσει τα 1,2 εκατομμύρια οχήματα μέσα σε έξι χρόνια, με συνολική προϊοντική επένδυση ύψους 2 δις δολαρίων.


Ταυτόχρονα, σημαντική προσπάθεια αναμένεται να γίνει για την ανθρακική ουδετερότητα της εταιρείας σε όλο το Ευρωπαϊκό αποτύπωμα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών logistics και των προμηθευτών της μέχρι το 2035. Επιπρόσθετα, η Ford υπέγραψε και συμφωνία δημιουργίας μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής μπαταριών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

“Χαίρομαι που βλέπω το ρυθμό της αλλαγής στην Ευρώπη, προκαλώντας ολόκληρη τη βιομηχανία μας να κατασκευάζει καλύτερα, πιο καθαρά και πιο ψηφιακά οχήματα. Η Ford τα δίνει όλα και κινείται ταχύτατα προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Jim Farley, πρόεδρος & CEO της Ford.

Επτά νέα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2024
Μετά την επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας Mustang Mach-E το 2021 και της Mustang Mach-E GT φέτος, καθώς και το επικείμενο λανσάρισμα του E-Transit το επόμενο τρίμηνο, η Ford αποκάλυψε τα πλάνα της για επτά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα που θα πλαισιώσουν την οικογένεια της μάρκας στην Ευρώπη, τρία νέα επιβατικά και τέσσερα νέα επαγγελματικά μοντέλα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει με ένα ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο, ένα μεσαίο crossover, ενώ ένα δεύτερο ηλεκτρικό όχημα θα προστεθεί στη γραμμή παραγωγής της Κολωνίας το 2024. Επιπλέον, το bestseller επιβατικό όχημα της Ford στην Ευρώπη, το Ford Puma, θα διατίθεται σε ηλεκτρική έκδοση που θα κατασκευάζεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, ξεκινώντας το 2024.

Ανεβάζοντας την Ford για μία ακόμα φορά στην 1η θέση του πίνακα πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, η γκάμα του εμβληματικού Transit θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου και το πολυχρηστικό Tourneo Custom το 2023, καθώς και την επόμενη γενιά του μικρότερου Transit Courier van και του πολυχρηστικού Tourneo Courier το 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.