Η λύση για όσους θέλουν άλλη μάσκα στις BMW M3/M4

Με μικρές επεμβάσεις, ο οίκος Vorsteiner έρχεται να δώσει τις δικές του αλλαγές στο εμπρός τμήμα των BMW M3 και M4. Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4

Οι νέες BMW M3 και Μ4 είχαν “διχάσει” το κοινό κατά την επίσημη αποκάλυψή τους λόγω της τολμηρής σχεδίασης του εμπρός τμήματος. Κατά καιρούς, έχουμε δει διάφορους οίκους να πειραματίζονται με αυτό το σημείο του αυτοκινήτου παρουσιάζοντας νέες μάσκες και προφυλακτήρες. Αυτή τη φορά, όμως, μία εταιρεία προτίμησε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία της BMW χωρίς… τη μάσκα BMW

Ο οίκος Vorsteiner παρέχει πλέον μικρές προσθήκες για την μετώπη των BMW M3 και M4 ώστε να διαφοροποιηθούν από την εργοστασιακή εμφάνιση. Ασφαλώς, κάτι τέτοιο καθιστά την αλλαγή πιο φθηνή από την αλλαγή ολόκληρου του προφυλακτήρα και της μάσκας. Πρόκειται για μεγάλες κεντρικές ράβδους που εγκαθίστανται στην μάσκα και κατασκευάζονται είτε από πλαστικό (ABS), είτε από carbon. Στην πρώτη περίπτωση το κόστος περιορίζεται στα 792 ευρώ, ενώ στην δεύτερη εκτοξεύεται στα 1.320 ευρώ.


Εννοείται ότι πέρα από το κιτ αλλαγής της μάσκας, η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο bodykit για τα δύο μοντέλα. Αυτό περιλαμβάνει μία προσθήκη στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη στο πίσω μέρος.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο μπορείτε να τον βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του βελτιωτικού οίκου. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.