Η Honda CRF1100L Africa Twin ανανεώθηκε (+video)

Αυξημένη απόδοση, ανανεωμένη εμφάνιση και υψηλότερα επίπεδα χρηστικότητας φέρνει μαζί της η αναβαθμισμένη Honda CRF1100L για τη νέα χρονιά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CRF1100L Africa Twin ανανέωση 2023

Η Honda CRF1100L Africa Twin και η CRF1100L Adventure Sports αναβαθμίζονται για το 2024, με βελτιώσεις στην απόδοση, την εξωτερική εμφάνιση και την πρακτικότητα, με τις περισσότερες αλλαγές να αφορούν την πρώτη από τις δύο εκδόσεις της ιαπωνικής adventure.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ducati DesertX Rally, με το “βλέμμα” στην περιπέτεια

Ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας των 1084 κ.εκ. παραμένει στην Africa Twin ωστόσο με αλλαγές στα σημεία αυξάνει συνολικά τα επίπεδα της απόδοσής του στις μεσαίες και χαμηλές στροφές. Η μέγιστη ισχύς παραμένει ίδια, στους 102 ίππους, αλλά η ροπή έχει αυξηθεί κατά 7% στα 112 Nm και η μέγιστη τιμή κάνει την εμφάνιση της νωρίτερα στις 5.500 σ.α.λ. -προηγουμένως στις 6.250 σ.α.λ.


Πρόσθετες αλλαγές στο σύστημα εξάτμισης συμβάλλουν στην περαιτέρω αύξηση της απόδοσης, παράγοντας μια ευχάριστη παλμική χροιά στις χαμηλότερες στροφές και έναν ισχυρότερο μπάσο ήχο όσο αυξάνονται οι στροφές, σύμφωνα με τους Ιάπωνες.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η υβριδική μοτοσικλέτα της Kawasaki (+video)

Και οι δύο εκδόσεις της Africa Twin θα είναι διαθέσιμες με χειροκίνητο κιβώτιο ή κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT), με τη λειτουργία του τελευταίου να έχει βελτιωθεί ώστε να επωφελείται από την αυξημένη απόδοση του κινητήρα, κατεβάζοντας σχέσεις νωρίτερα. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η βελτίωση του συστήματος που ανιχνεύει πότε η μοτοσυκλέτα στρίβει. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει τώρα μια πιο φυσική και ανάλαφρη αίσθηση τόσο κατά την εκκίνηση όσο και στην αλλαγή από πρώτη σε δεύτερη σχέση για καλύτερη πληροφόρηση του αναβάτη.

Σημείο αναφοράς στην αναβάθμιση του πλαισίου για την CRF1100L Africa Twin είναι το προαιρετικό σύστημα της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (EERA), το οποίο ήταν προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο με την Adventure Sports.

Χάρη στην ευελιξία που προσφέρουν οι 5 διαθέσιμες λειτουργίες του
συστήματος – Soft, Mid, Hard, Off-Road και User– η απόσβεση μπορεί να ρυθμιστεί
ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Διατηρώντας τον εμπρός τροχό των 21 ιντσών που εστιάζει στις επιδόσεις εκτός δρόμου, η CRF1100L Africa Twin διαθέτει τώρα tubeless ελαστικά Metzler Karoo Street στον βασικό εξοπλισμό της, που επιτρέπουν την ταχεία επισκευή σε περίπτωση κλαταρίσματος, χωρίς να πρέπει να αφαιρεθεί ο τροχός.

Για μεγαλύτερη άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μία νέα μεγαλύτερη σε μέγεθος ζελατίνα με ρυθμιζόμενο ύψος σε 5 θέσεις, έχει πάρει τη θέση της προηγούμενης, ενώ το φέρινγκ έχει ανασχεδιαστεί.

Για τη νέα χρονιά η CRF1100L Africa Twin Adventure Sports φέρει 19άρη εμπρός τροχό στη θέση εκείνου των 21 ιντσών, φαρδύτερο εμπρός ελαστικό αλλά και μείωση στις διαδρομές των EERA αναρτήσεων της κατά 20 χλστ. εμπρός.

Και οι δύο εκδόσεις της ανανεωμένης Africa Twin θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις αγορές της Ευρώπης από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.