Η Hyundai στη νέα ταινία “Spider-Man: Across the Spider-Verse” (+video)

Παρουσία και στη νέα ταινία "Spider-Man: Across the Spider-Verse" θα έχει η Hyundai που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Sony Pictures.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyunda-Sony Spiderman νέα ταινία 2023

Η Hyundai και η Sony Pictures ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι αυτό το καλοκαίρι στην ταινία “Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Η ταινία κινουμένων σχεδίων παρουσιάζει μια ιπτάμενη έκδοση του ηλεκτροκίνητου concept “Prophecy” και το όραμα της εταιρείας για την μελλοντική κινητικότητα. Παράλληλα, μια παγκόσμια καμπάνια marketing θα προβάλλει τα διάσημα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα Ioniq της κορεάτικης εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Πλάνα για την κορυφή των ηλεκτρικών κάνει η Hyundai

Η ταινία “Spider-Man: Across the Spider-Verse” είναι η συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων, “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018).

Η συνεργασία αποτελεί συνέχεια της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας που η Hyundai Motor υπέγραψε με τη Sony Pictures το 2020 για να αναδείξει το ανθρωποκεντρικό όραμα των Κορεατών για την κινητικότητα μέσω προϊόντων και τεχνολογικών καινοτομιών.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγές… “στα σημεία” για το ανανεωμένο Hyundai i20 

Οι προηγούμενες συνεργασίες αφορούσαν στις ταινίες “Spider-Man: No Way Home” (2021) με το αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq 5 και το SUV Tucson και “Uncharted” (2022) με το Tucson Beast concept και πολλά άλλα αυτοκίνητα παραγωγής.

Στη νέα ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους παγκοσμίως τον ερχόμενο Ιούνιο, το κοινό θα δει στη μεγάλη οθόνη το “Flying Prophecy”, μια έκδοση του πραγματικού πρωτότυπου αυτοκινήτου που ενέπνευσε τη σχεδίαση του Ioniq 6.

Η ταινία παρουσιάζει επίσης αρκετά από τα μελλοντικά concepts κινητικότητας της Hyundai που έχουν σαν σκοπό την αναζωογόνηση των πόλεων, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης εναέριας κινητικότητας (AAM), μιας νέας μορφής κινητικότητας που χρησιμοποιεί τον εναέριο χώρο για τη μείωση του χρόνου των μετακινήσεων καθώς επίσης και ένα αυτόνομο robotaxi που βασίζεται στο Hyundai Pony, το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Hyundai Motor. Όλα διαδραματίζονται στο έτος 2099 στην πόλη “Nueva York” του Spider-Verse.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]