Η Κίνα έτοιμη να “καταπιεί” τους Ευρωπαίους – “Made in China” ένα στα 5 ηλεκτρικά της Ευρώπης

Δείτε τα δύο γραφήματα που επιβεβαιώνουν ότι τα δεδομένα στην Ευρώπη αλλάζουν. Μία και μοναδική αιτία... η ηλεκτροκίνηση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά

Αν σας ρωτούσαν πριν από μερικά χρόνια ποια είναι η απόλυτη χώρα-δύναμη της Ευρώπης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρη. Γερμανία! Με την έλευση της ηλεκτροκίνησης, η ισορροπίες στη Γηραιά Ήπειρο αλλάζουν και τα δεδομένα του πρώτου διμήνου ως προς την χώρα προέλευσης των οχημάτων που φτάνουν σε ευρωπαϊκές χώρες… το επιβεβαιώνουν!

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του ευρωπαϊκού οργανισμού “Jato Dynamics”, ένα στα πέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πωλούνται σε κάποιον Ευρωπαίο, είναι κατασκευασμένα στην Κίνα. Πιο κάτω υπάρχουν δύο εικόνες, αριστερά βλέπετε την προέλευση του συνόλου των αυτοκινήτων που καταλήγουν σε ευρωπαϊκές χώρες. Στα δεξιά είναι η χώρα προέλευσης των αμιγώς ηλεκτρικών που έρχονται στην Ευρώπη.


Στο σύνολο των αυτοκινήτων, η Γερμανία παραμένει μεγάλος νικητής με ποσοστό 20%, ενώ η Κίνα κατέχει ποσοστό που φτάνει μόλις στο 4%. Στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία τα επόμενα χρόνια όλο και αυξάνονται, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2024, τα “Made in China” μοντέλα έχουν φτάσει στο 20%. Η συγκεκριμένη επίδοση κατατάσσει την Κίνα στη δεύτερη θέση πίσω από την Γερμανία (μερίδιο ηλεκτρικών 33%).

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ενδεικτικά πως οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων που κατασκευάζονται στην Κίνα σημείωσαν τα υψηλότερα επίπεδα αύξησης τον περασμένο Φεβρουάριο (συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2023) αγγίζοντας ποσοστό +45%. Ενδεικτικά, στους μεγάλους Ευρωπαίους κατασκευαστές, όπως η Γερμανία και η Ισπανία, η αύξηση ήταν κατά 6%.

Πηγή: www.jato.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.