Η Lancia αποκαλύπτει τα πρώτα σχέδια του νέου της concept

Η Lancia προχώρησε στην αποκάλυψη των πρώτων σχεδίων του νέου της concept μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της Luca Napolitano.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
lancia pu+ra desing 2023 concept

Το νέο πρωτότυπο της Lancia, το οποίο σηματοδοτεί και την αναγέννηση της ιστορικής ιταλικής εταιρείας θα παρουσιαστεί κατά την εκδήλωση “Emozione Pu+Ra” που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Η σπάνια Lancia Delta ECV (+video)

“Το νέο πρωτότυπο της Lancia αποτελεί το μανιφέστο της μάρκας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι ένα 100% ηλεκτρικό όχημα και αποτελεί την εξέλιξη του τρισδιάστατου μανιφέστου Lancia Pu+Ra Zero που παρουσιάσαμε τον περασμένο Νοέμβριο.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Napolitano.


Το νέο πρωτότυπο αποτελεί το πρώτο όχημα της νέας εποχής της μάρκας, το οποίο φέρει μια σειρά χαρακτηριστικών, σε επίπεδο design, βιωσιμότητας, τεχνολογίας και εξηλεκτρισμένης κίνησης, τα οποία θα βρίσκονται στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της Lancia. Σύμφωνα με το πλάνο της Lancia, η μάρκα το 2024 θα παρουσιάσει η νέα Ypsilon, δύο χρόνια αργότερα η νέα της ναυαρχίδα και το 2028 θα έρθει η σειρά της ολοκαίνουργιας Delta.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πρωτιές της Lancia στους τέσσερεις τροχούς

Το νέο πρωτότυπο διαθέτει μια καινοτόμα κυκλική οροφή που εξασφαλίζει πανοραμική θέα, αλλά και τη μέγιστη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός. Το στιλ περιλαμβάνει γεωμετρικά σχήματα, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με τις ρευστές γραμμές στο προφίλ του αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή, σαφείς είναι οι αναφορές στην ιστορία της μάρκας και των μοντέλων της, συγκεκριμένα στην θρυλική Stratos. Παράλληλα, οι πίσω πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες φέρνουν την εικόνα της Lancia Beta HPE της δεκαετίας του 1970, ενός αυτοκινήτου που εκτός από την υψηλή αισθητική ξεχώριζε και για το εξαιρετικά φιλόξενο και φωτεινό εσωτερικό της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.