Η μάχη της Renault στο πλευρό της Πυροσβεστικής, σε όλη την Ευρώπη

Σε μία προσπάθεια περιορισμού των συνεπειών ενός τροχαίου ατυχήματος, η Renault έχει μία μοναδική συνεργασία με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η μάχη της Renault στο πλευρό της Πυροσβεστικής

Μια μάχη με τον χρόνο. Αυτό γίνεται επί της ουσίας κάθε φορά που συμβαίνει ένα τροχαίο ατύχημα και είναι μια μάχη που δίνουν τα σωστικά συνεργεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ευρώπη. Για να διευκολύνει όσο το δυνατό περισσότερο το έργο τους η Renault πραγματοποιεί μια σειρά από πολύ σημαντικές ενέργειες σε συνεργασία με τις πυροσβεστκές υπηρεσίες με στόχο να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο χρόνος επέμβασης των σωστικών συνεργείων.

Διαβάστε επίσης – Στην Ελλάδα το νέο Renault Austral: Δείτε πόσο κοστίζει

Η Renault εκπαιδεύει πυροσβέστες σε όλο τον κόσμο, με στόχο να τους παρέχει τη βοήθεια στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου όταν σπεύδουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περιπτώσεις σοβαρών ατυχημάτων, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, στη μείωση των θυμάτων στην άσφαλτο.

Πρόκειται για μια ουσιαστική προσφορά εκπαίδευσης και καθοδήγησης. Ένα έργο που ανατέθηκε στον Αντιπύραρχο Christophe Lenglos, ο οποίος είναι αποσπασμένος από την Πυροσβεστική Yvelines SDIS, με πλήρη απασχόληση, στη Renault. Με τη βοήθεια της Claire Petit-Boulanger (εμπειρογνώμονας τριτοβάθμιας ασφάλειας της Renault), ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, από την Παραγουάη ως την Τσεχία, διαδίδοντας την τεχνογνωσία της Renault σε θέματα ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Renault Sport: Οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία των Γάλλων!

Τη διάδοση της τεχνολογίας την πετυχαίνουν μέσω συνεδρίων, ασκήσεων διάσωσης, πραγματικών και εικονικών ασκήσεων απεγκλωβισμού αλλά και μέσω δωρεών αυτοκινήτων της Renault για την πραγματοποίηση των ασκήσεων.

Παράλληλα η Renault αξιοποιεί την εμπειρία των πυροσβεστών κατά τη διαδικασία σχεδιασμού των αυτοκινήτων της, μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση πολλών καινοτομιών.

Αναμφίβολα από αυτές τις καινοτομίες τρεις καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και έχουν ως εξής:

Πρόσβαση Πυροσβέστη (Fireman Access)
Είναι το ειδικό σημείο πρόσβασης που χρησιμεύει για την τοποθέτηση του σωλήνα πυρόσβεσης, και τη ρίψη νερού κατευθείαν στην καρδιά της μπαταρίας υψηλής τάσεως που χρησιμοποιείται από τα ηλεκτρικά οχήματα. Με αυτό τον τρόπο η κατάσβεση της φωτιάς μπορεί να γίνει σε 10 λεπτά σε αντίθεση με τις 3 ώρες που απαιτούνται συνήθως για τα αντίστοιχα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά άλλων κατασκευαστών.

Κωδικός Διάσωσης (QRescue)
Όλα τα οχήματα Renault θα διαθέτουν από το 2023, ένα QR code το οποίο παρέχει άμεση πρόσβαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, όπως είναι ο κινητήρας και η θέση της μπαταρίας. Η ακριβής θέση του QR code επιλέχθηκε ειδικά με τη συνεργασία των πυροσβεστών. Αυτό τους βοηθά να γλυτώσουν 15 πολύτιμα λεπτά όταν επεμβαίνουν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Διακόπτης SD (SD switch)
Ο διακόπτης SD switch αποσυνδέει την μπαταρία από το ηλεκτρικό κύκλωμα υψηλής τάσεως. Η θέση του στα οχήματα του ομίλου της Renault είναι άμεσα προσβάσιμη από τις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων και χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί η περιοχή της λεκάνης του τραυματία που βρίσκεται ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Σημαντική δουλειά γίνεται και με άλλες καινοτόμες ιδέες, όπως με τα καθίσματα. “Σκεφτόμαστε έναν τρόπο να τροποποιήσουμε τις πλάτες των καθισμάτων μας, ώστε οι πυροσβέστες να μπορούν εύκολα να τις διπλώσουν για να απεγκλωβίσουν γρήγορα και με ασφάλεια ένα τραυματία από τροχαίο. Έχουμε ήδη συντάξει ένα προσχέδιο για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.”, αναφέρει σχετικά η Claire Petit Boulanger.

Αυτές οι καινοτομίες βοηθούν τους πυροσβέστες να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια της «πρώτης κρίσιμης ώρας»: είναι τα πρώτα 60 λεπτά μετά το ατύχημα, στα οποία οι τραυματίες χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλιώς οι πιθανότητες επιβίωσής τους μειώνονται κατά 50%. Η κρίσιμη ώρα είναι το επίκεντρο όλων των προσπαθειών για τη βελτίωση των επιπτώσεων ενός ατυχήματος, τόσο για τους πυροσβέστες όσο και για τη Renault.

Τα εργαλεία εκπαίδευσης των πυροσβεστών πρόκειται να παρουσιαστούν μέσω της πλατφόρμας #TimeFighters, και θα είναι προσβάσιμα από όλους τους πυροσβέστες ανά τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ακόμη μία καινοτομία του Renault Group, υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία ενός ανοιχτού κώδικα, για χρήση από όλους τους κατασκευαστές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.