Η Mansory γιορτάζει 30 χρόνια βελτιώνοντας το Ford GT

Ο γερμανικός οίκος Mansory κλείνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με τη βελτίωση του Ford GT σε κάθε τομέα...

Βρείτε μας στο

Ο γερμανικός οίκος Mansory εδρεύει στο Μόναχο της Γερμανίας και φέτος κλείνει 30 χρόνια στον χώρο των βελτιώσεων. Το γεγονός αυτό στάθηκε ως αφορμή για τη δημιουργία ενός βελτιωμένου Ford GT.

Διαβάστε επίσης: Audi RS6 με 1.000 Nm ροπής από τον οίκο Mansory

Το αυτοκίνητο που βλέπετε θα διατεθεί σε μόλις τρία αντίτυπα, ονομάζεται «Le Mansory» και σίγουρα αρκετοί θα βρείτε τις αλλαγές υπερβολικές για ένα αυτοκίνητο με την ιστορία της Ford GT. Ξεκινάμε από την εξωτερική εμφάνιση, όπου οι αλλαγές ήταν αρκετά «γενναίες». Τοποθετήθηκαν νέα led φωτιστικά σώματα εμπρός και ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες που αυξάνουν το συνολικό μήκος.

Βέβαια, η βελτίωση που θα συζητηθεί είναι οι μεγάλοι αεραγωγοί που τοποθετήθηκαν τόσο στο καπό, όσο και στην οροφή. Το χρώμα είναι μπλε «Bleurion Race», με αρκετές μαύρες λεπτομέρειες που δημιουργούν οι carbon επιφάνειες. Στο πίσω μέρος πρωταγωνιστεί μία μεγάλη ενεργή αεροτομή.

Διαβάστε επίσης: Ποσό πωλήθηκε αυτό το σπάνιο Ford GT Heritage;

Εννοείται πως αλλαγές έγιναν και στο εσωτερικό που απέκτησε έναν πιο φουτουριστικό χαρακτήρα. Κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις, ενώ υπάρχουν και κάποιες διακοσμητικές επιφάνειες με alcantara και ανθρακονήματα.

Αναλυτικές πληροφορίες για την αναβάθμιση των μηχανικών μερών δεν έχει δημοσιοποιήσει για την ώρα ο οίκος Mansory. Παρ’ όλα αυτά, είναι ήδη γνωστό ότι ο twin-turbo V6 κινητήρας έχει κερδίσει 50 ίππους, φτάνοντας αισίως στους 710 ίππους με 840 Nm ροπής. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έχει γίνει κάποιος επαναπρογραμματισμός της ECU.