Η.Π.Α.: Φυλάκιση 5 ετών σε έμπορο για γυρισμένα χιλιόμετρα

Αμείλικτο ήταν το δικαστήριο απέναντι σε έμπορο που κατηγορήθηκε για γυρισμένα χιλιόμετρα σε δεκάδες αυτοκίνητα. Δείτε πόσα χλμ. αφαιρούσε από τα οδόμετρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
γυρισμένα χιλιόμετρα

Φυλάκιση 60 μηνών και μία αποζημίωση με ένα υπέρογκο ποσό ήταν η αυστηρή ποινή που επιβλήθηκε σε έμπορο αυτοκινήτων, ο οποίος καταδικάστηκε για γυρισμένα χιλιόμετρα. Το δικαστήριο του Μπρούκλιν αποδείχθηκε αμείλικτο απέναντι στις μακροχρόνιες απάτες του Shmuel Gali.

Βρετανία-Έρευνα: Οι πιο αξιόπιστες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστής διέταξε την πενταετή φυλάκιση του εμπόρου έπειτα από παραδοχή του κατηγορούμενου ότι παραβίαζε τα οδόμετρα των αυτοκινήτων από το 2006 μέχρι και το 2011. Ήταν μία απάτη που γινόταν συστηματικά σε συνεργασία με τον αδερφό του και συνολικά αποδείχθηκε ότι γυρισμένα χιλιόμετρα εντοπίστηκαν σε 690 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όπως παραδέχθηκε ο Shmuel Gali, περίπου 113.000 χλμ. (70.000 μίλια) μειώνονταν από το οδόμετρο των οχημάτων. Οι καταναλωτές που αγόρασαν τα οχήματα δεν γνώριζαν την πραγματική απόσταση που είχαν διανύσει τα αυτοκίνητα και επιβαρύνθηκαν με τις αυξημένες τιμές πώλησης.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video)

Πέρα από την φυλάκιση πέντε ετών, ο έμπορος αυτοκινήτων από τις Η.Π.Α. καλείται να πληρώσει και αποζημιώσεις ύψους 4 εκατ. δολαρίων (περίπου 3,5 εκατ. ευρώ) για επιπλέον παράνομες δραστηριότητες «ξεπλύματος» χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες. «Η παραπλάνηση των αγοραστών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με τη μέθοδο των γυρισμένων χιλιομέτρων είναι μία απάτη που κρύβει κινδύνους σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με φορείς για την δίωξη της απάτης με τα γυρισμένα χιλιόμετρα.

Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα διερευνήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών (NHTSA). Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του, εκτιμάται ότι η απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ως αποτέλεσμα ετήσιες απώλειες που αγγίζουν και πολλές φορές ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: www.justice.gov

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.