Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία σε μία εικόνα: Πως οι μάρκες σχετίζονται μεταξύ τους

Μία εικόνα... χίλιες λέξεις, κυριολεκτικά. Πάμε να δούμε τις κοινοπραξίες, τις συμμαχίες και τις συνεργασίες όλων των εταιρειών αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η παγκοσμιοποίηση προφανώς και έχει περάσει και στην αυτοκινητοβιομηχανία και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν ακόμη και όσοι ασχολούνται ελάχιστα με την αυτοκίνηση. Πλέον, έχουμε μοντέλα που μοιάζουν μεταξύ τους και αλλάζουν μόνο στο… σήμα, αλλά και μοντέλα που μοιράζονται πολλά κοινά μηχανικά μέρη ή ακόμη και το πλαίσιό τους.

Προφανώς και οι εταιρείες αυτοκινήτου προκειμένου να επιβιώσουν κάνουν κάποιες συμμαχίες, περιορίζοντας έτσι τα έξοδα εξέλιξης και κατασκευής των μοντέλων που παράγουν, ενώ διαφορετικά αυτοκίνητα μοιράζονται τεχνολογίες ή εξαρτήματα.

Πως όμως συνδέονται μεταξύ τους οι εταιρείες; Στην πιο κάτω εικόνα, μπορούμε να δούμε τον… γαλαξία της αυτοκίνησης. Οι πλανήτες είναι οι όμιλοι και μέσα τους έχουν τις μάρκες που περιλαμβάνουν. Διαφορετικοί πλανήτες με διαφορετικές μάρκες και προμηθευτές δορυφόρους συνθέτουν όλο αυτό το σκηνικό.


Η εικόνα είναι δημιούργημα του CarIndustryAnalysis και δείχνει όλες τις συμμαχίες, τις κοινοπραξίες και τις συνεργασίες που υφίστανται αυτή την στιγμή στην αυτοκινητοβιομηχανία σε όλο τον πλανήτη.

*Με κόκκινο χρώμα οι πλανήτες των κινέζικων εταιρειών
**Κάντε κλικ για μεγέθυνση

ΠΗΓΗ: Car Industry Analysis

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]