Η πατέντα που κάνει τα κιβώτια ταχυτήτων ακόμα πιο αξιόπιστα (+video)

Ένα χάλκινο, 3D-printed εξάρτημα έρχεται να συμβάλλει στη δημιουργία ακόμα πιο αξιόπιστων κιβωτίων ταχυτήτων. Δείτε το video που δημοσίευσε η Ford...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πατέντα

Όπως είναι γνωστό, η αυξημένη θερμοκρασία στα μηχανικά μέρη υπό περιπτώσεις οδηγεί σε μείωση της αξιοπιστίας. Η Ford, στην προσπάθειά της να κάνει πιο ανθεκτικά τα κιβώτια ταχυτήτων στα επαγγελματικά της, δημιούργησε ένα εξάρτημα επαγωγής θερμότητας. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Η Ford Pro βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να διασφαλίσει ότι το μεγαλύτερο van μοντέλο της  και συγχρόνως το Νο.1 επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη επί οκτώ συναπτά έτη, είναι ακόμη πιο αξιόπιστο. Τα κιβώτια ταχυτήτων των μοντέλων Transit είναι εξοπλισμένα με ένα συγχρονιζέ σε σχήμα δακτυλίου, το οποίο συμβάλλει στη διασφάλιση ομαλών και αξιόπιστων αλλαγών. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, αυτός το εξάρτημα υποβάλλεται σε μία διαδικασία σκλήρυνσης με τη χρήση ενός εργαλείου επαγωγής, κατά την οποία οι θερμοκρασίες φτάνουν έως και τους 820 βαθμούς Κελσίου.


Οι μηχανικοί της Ford σχεδίασαν και ανέπτυξαν ένα ειδικό, τρισδιάστατα εκτυπωμένο χάλκινο εργαλείο επαγωγής που κατανέμει καλύτερα τη θερμότητα και συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο ανθεκτικού εξαρτήματος. Επιπλέον, η χρήση τρισδιάστατης εκτύπωσης για την παραγωγή του εργαλείου εξαλείφει τα απόβλητα, ενώ η τροφοδοσία της διαδικασίας με ηλιακή ενέργεια μειώνει τις εκπομπές.

“Αυτή ήταν μία μοναδική πρόκληση για εμάς, καθώς ο χαλκός συνήθως δεν χρησιμοποιείται
στη διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης. Η Ford Pro ξεκίνησε πέρσι για πρώτη φορά να χρησιμοποιεί αυτό το καινοτόμο εργαλείο για να βοηθήσει στην παραγωγή των εκδόσεων van του Ford Transit”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Stefan Zimmermann, engineering
manager του τμήματος επαγγελματικών της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.