Η Peugeot φροντίζει το αυτοκίνητό σας και μετά την πενταετία

Θέλοντας να παρέχει ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο και μετά το πέρας της πενταετίας, η Peugeot προσφέρει ένα πρόγραμμα συντήρησης. Δείτε τις τιμές...

Βρείτε μας στο

Ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής έχει δημιουργήσει η Peugeot ώστε να γνωρίζουν οι πελάτες της ότι το όχημά τους παραμένει σε άριστη κατάσταση και μετά το πέρας της πενταετίας.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένα Peugeot με εργοστασιακή εγγύηση και η μεταβίβαση δική της

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομάζεται «Φροντίδα Peugeot» και παρέχει μία σειρά πακέτων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων 5 ετών και άνω. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παραμένει ενεργό για πέμπτη συνεχή χρονιά και πραγματοποιείται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών.

Κεντρικός πυλώνας του προγράμματος είναι το «ServiceGO», όπου παρέχει εργασίες συντήρησης έναντι του ποσού των 135 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). Σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνονται οι εργασίες αλλαγής λιπαντικού, φίλτρου λαδιού, αέρος, καμπίνας, καυσίμου (αν υπάρχει) και μπουζί.

Εννοείται πως με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης γίνεται λεπτομερής τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Τέλος, με κάθε «ServiceGO» προσφέρεται στον πελάτη Οδική βοήθεια ενός χρόνου εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Τα Peugeot που έγραψαν ιστορία κατακτώντας τίτλους!

Πέρα από τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, το «ServiceGO» παρέχει κι άλλες δυνατότητες καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Ενδεικτικά με τιμή από 159€ γίνεται αλλαγή σε
τακάκια και δίσκους φρένων εμπρός, από 140€ αλλάζεται το σετ ιμάντα χρονισμού, από 75€ η μπαταρία και με 34€ το σετ υαλοκαθαριστήρων εμπρός και πίσω.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Peugeot μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσουν με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της περιοχής τους για περισσότερες λεπτομέρειες.