Η Peugeot συμμετέχει στο Black Friday

Η Peugeot για μία ακόμη χρονιά ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο Black Friday, με προσφορές και οφέλη που θα διαρκέσουν έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Βρείτε μας στο

Η Peugeot για τρίτη διαδοχική χρονιά συμμετέχει στον θεσμό Black Friday με μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητό της.

H γαλλική μάρκα, η οποία είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday στην χώρα μας, ανακοίνωσε πως οι προτάσεις “Black Friday by Peugeot” θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot.

Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων, έως το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της μάρκας.

Όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε μία αντιπροσωπεία της Peugeot για να πάρετε την προσφορά σας για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr