Η προφητική δήλωση του Κώστα Στεφανή για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Ήταν πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, όταν ο Κώστας Στεφανής στα πλαίσια οδηγού επιβίωσης στον κόσμο των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων είχε δηλώσει

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το video που θα δείτε πιο κάτω είναι απόσπασμα από το τηλεοπτικό επεισόδιο της εκπομπής TractioN το οποίο προβλήθηκε την σεζόν 2020-2021 στο Star Channel. Σε αυτό οι Κώστας Στεφανής, Μάνος Στεφανής και Βασίλης Τσακίρογλου συζητούν σχετικά με την ηλεκτροκίνηση αλλά και τα ήδη των υβριδικών αυτοκινήτων, αλλά και το μέλλον τους στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Στεφανής αποπειράται να απαντήσει -ή, τουλάχιστον, να βάλει σε τάξη- τα… υπαρξιακά ερωτήματα που προκαλεί η όλο και πιο έντονη παρουσία της ηλεκτροκίνησης και των υβριδικών συστημάτων στην αυτοκίνηση. Αμιγώς ηλεκτρικό; Υβριδικό αλλά χωρίς να φορτίζεται από το δίκτυο ηλεκτροδότησης ή μήπως PHEV (Plug-in Hybrid); Τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα που έχουν κινητήρα εσωτερικής καύσης;

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Κώστας αναφέρει πως “βενζίνη και πετρέλαιο θα είναι για πολλά χρόνια μαζί μας”. Μία δήλωση, κόντρα στη ροή των πραγμάτων πριν δύο χρόνια, που ωστόσο επιβεβαιώνεται πλήρως από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Ε. στην οποία τελικά επήλθε συμφωνία για συνέχιση της πώλησης αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης και μετά το 2035 (διαβάστε περισσότερα εδώ), με την προϋπόθεση πως θα μπορούν να καταναλώσουν e-Fuels.


 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]