Η πρώτη ηλεκτρική Mercedes και ο Λευτέρης Πετρούνιας στο νέο επεισόδιο του TractioN (+Official Trailer)

Στο νέο επεισόδιο του TractioN, αυτή την Κυριακή στις 14:10 στο Star Channel, o Κώστας συναντά τον Λευτέρη Πετρούνια στην ηλεκτρική Mercedes EQC!

Βρείτε μας στο
Mercedes EQC

Στο νέο, 22ο επεισόδιο της 21ης σεζόν του τηλεοπτικού TractioN, ο Κώστας με τον Μάνο παρουσιάζουν τη νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, Mercedes EQC και «επιστρατεύουν» τον Λευτέρη Πετρούνια. O χρυσός μας Ολυμπιονίκης στους κρίκους μας μεταφέρει την εμπειρία του από την πρώτη του επαφή με την EQC, καθώς είχε την ευκαιρία να την οδηγήσει σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Όσλο της Νορβηγίας!

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του TractioN

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • DS 7 E-Tense 4X4: O Μάνος, o Βασίλης και η Ινώ μας παρουσιάζουν την plug-in hybrid έκδοση του πολυτελούς DS 7 Crossback E-Tense 4×4 με την μοναδική φινέτσα και άνεση.

  • Hyundai Kona 1.0 & Kona Hybrid: Τα «δίδυμα» Kona, είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο, που διατίθεται και στην χώρα μας τόσο με τον 1000άρη turbo κινητήρα βενζίνης, όσο και στην έκδοση hybrid, όντας εξοπλισµένο µε ένα παράλληλης διάταξης υβριδικό σύστηµα.

  • Skoda Kamiq CNG: Η Ινώ με τον Θωμά μας συστήνουν το νέο κόμπακτ SUV της Skoda, που έχει σχεδιαστεί εσωτερικά από τον Έλληνα designer Δημήτρη Δαρκούδη και διατίθεται στην έκδοση G-TEC με τον κινητήρα φυσικού αερίου. Συνέπεια αυτού το κόστος σε καύσιμο να είναι εξαιρετικά χαμηλό, όπως άλλωστε και οι τιμές των ρύπων.

  • Yamaha X-Max Tech Max: Το νέο ΧΜΑΧ 300 Τech ΜΑΧ  δανείζεται από την αύρα του πολυτελούς ΤΜΑΧ 560 και διευρύνει την γκάμα των πολυτελών scooter της εταιρείας. Φινίρισμα, προσοχή στη λεπτομέρεια και επιδόσεις συνηγορούν στο βαρύ “τίτλο τιμής” ώστε να διεκδικήσει τα ηνία σε μια κατηγορία “φωτιά”, λόγω δημοτικότητας και ευχρηστίας…

  • Drone Pilot School: Η εξέλιξη και η ραγδαία ανάπτυξη της χρήσης των drones, απαιτεί υπευθυνότητα και γνώση. Ο «δάσκαλος» Λευτέρης Ρηγάτος εξηγεί στον Μάνο και τον Θωμά, τους κανονισμούς που διέπουν σήμερα την χρήση των drones, ενώ τους αναλύει για όσα θα συναντήσουμε σταδιακά στο μέλλον γύρω από αυτή την τεχνολογία.

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του επεισοδίου.