Η πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce στον Αρκτικό Κύκλο

Η Rolls-Royce Spectre, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας, ολοκλήρωσε τις χειμερινές δοκιμές της στον Αρκτικό Κύκλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls Royce Spectre δοκιμές 2022

Πεδίο δοκιμών… λαμπρό παγωμένο είναι ο Αρκτικός Κύκλος για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές με την Rolls-Royce να μας πληροφορεί πως οι χειμερινές δοκιμές για την αμιγώς ηλεκτρική Spectre έφτασαν στο τέλος τους.

Οι χειμερινές δοκιμές της Rolls-Royce για το νέο της μοντέλο, που αποτελεί παράλληλα και το πρώτο στην ιστορία της το οποίο δεν φέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης, πραγματοποιήθηκαν στο Arjeplog της Σουηδίας, σε θερμοκρασίες που έφτασαν έως και τους μείον 40 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης – Rolls-Royce: Με βιώσιμο καύσιμο ο UltraFan κινητήρας των 87.000 ίππων

Η αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό μοντέλο στην ιστορία των Βρετανών, σίγουρα το σημαντικότερο για το μέλλον τους και οι δοκιμές που πραγματοποιούν για να διασφαλίσουν τα επίπεδα ποιότητας και άνεσης που προσφέρουν τα πολυτελή αυτοκίνητα τους είναι ενδεικτικές των απαιτήσεων των μηχανικών τους. Είναι το πιο εκτενές πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös, η Spectre θα διανύσει ούτε λίγο ούτε πολύ 2.500.000 χιλιόμετρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμές της, με τις συνθήκες να προσομοιώνουν οδήγηση σε κανονικές συνθήκες… 400 ετών. Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου δοκιμών στον Αρκτικό κύκλο ο Müller-Ötvös επιβεβαιώνει ότι το 25% αυτού του στόχου έχει ήδη καλυφθεί, ήτοι 625.000 χιλιόμετρα σε συνθήκες πολικού ψύχους. Να σημειωθεί ότι οι δοκιμές της Spectre ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα βασιλικά αυτοκίνητα του πλανήτη

Το πιο σημαντικό για τους Βρετανούς είναι να “μάθουν”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αλλά και στα ηλεκτρονικά συστήματα της Spectre να συμπεριφέρονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους, όπως μια γνήσια Rolls-Royce ώστε να διατηρηθεί ατόφιος ο χαρακτήρας των μοντέλων τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι για τη σύνδεση και την επικοινωνία όλων αυτών των συστημάτων μεταξύ τους, οι Βρετανοί δημιούργησαν και χρησιμοποίησαν συνολικά επτά χιλιόμετρα καλωδιώσεων (!) έναντι μόλις δύο χιλιομέτρων που φέρουν η υπάρχουσας γενιάς Rolls-Royce.

Παράλληλα, η τεράστια συστοιχία μπαταριών της Spectre που ζυγίζει 700 κιλά θα αξιοποιηθεί και ως μέσο ηχομόνωσης για το αμιγώς ηλεκτρικό Grand Coupe με τους μηχανικούς να έχουν τοποθετήσει μεταξύ της μπαταρίας και του πατώματος τα καλώδια και τις σωληνώσεις του αυτοκινήτου.

Με τις χειμερινές δοκιμές να φτάνουν στο τέλους του με επιτυχία απομένουν ακόμη σχεδόν δύο εκατ. χιλιόμετρα για να φτάσει η Rolls-Royce Spectre στη γραμμή παραγωγής με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους στα τέλη του 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.