Η Skoda… “ποδηλάτισε” για καλό σκοπό. Στήριξη στα Παιδικά Χωριά SOS

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κοινού στη δράση κοινωνικής ευθύνης της Skoda κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα "L’Etape Greece by Tour de France presented by Škoda".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παιδικά Χωριά SOS και Skoda 2024

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ποδηλατικός αγώνας “L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda“, o οποίος έφερε την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας των Τσέχων.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με όφελος έως 1.500 ευρώ

Σε πανέμορφες διαδρομές γύρω από την Αρχαία Ολυμπία, τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό του πιο σημαντικού ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, του περίφημου “Γύρου της Γαλλίας”.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Škoda στήριξε τον θρυλικό αγώνα ως ονομαστικός χορηγός. Η παρουσία της όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο stand της Skoda διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό μήνυμα “Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό”.

Διαβάστε επίσης – Skoda Epiq: Πρώτη γεύση από το αστικό crossover – Με 400 χλμ. αυτονομίας

Η Skoda προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής “The Race”, έτσι ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.

H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν πολύ δυναμική και πλήθος κόσμου από τους θεατές και τους επισκέπτες βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Skoda να εκπληρώσει τον στόχο της.

Μερικές μόλις μέρες μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα, η ομάδα της Skoda υλοποίησε την υπόσχεσή της και σε εκδήλωση στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, παρέδωσε τα 20 ποδήλατα και κράνη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.